Manchester City ve PSG Avrupa'dan Men Edilebilir!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
1506759_w2.jpg

İngiliz ve Fransız basınında yer alan haberlere göre İngiltere'nin Manchester City ve Fransa'nın Paris Saint-Germain takımları finansal fair play kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle önümüzdeki sene Avrupa kupalarından men edilebilir. UEFA 2 kulübünde bazı kuralları ihlal ettiğini tespit etti. UEFA'nın nihai kararına önümüzdeki birkaç hafta içinde varması bekleniyor.

GSC Haber

Hepsinden önce topun ağzında biz varız. Umarım böyle bir talihsizlikle yüzleşmeyiz.

Böyle sahibi petrol zengini olan kulüplerin tez zamanda kapatılması dileğiyle.

Futboldaki dengeleri alt üst ediyorlar. Başarıyı para saçarak elde etmek futbola hiç yakışmıyor. Alın teri ile bir yerlere gelmeye çalışan takımlara saygısızlık oluyor bunun en iyi örneğini Atletico Madrid gösteriyor şu aralar. Tabi futbolcular iyi para kazanacak ama PSG, Chelsea, Man. City gibi kulüplerin yaptığı gibi dengeleri alt üst ederek değil.

Daha simdi bunu Ingiliz kaynagindan okudum, men edilmekten falan hic bahsetmiyor. Buyuk olasilikla para cezasi ve/veya transfer kisitlamasi tarzi birseyler olabilecegini yazmislardi.

Daha simdi bunu Ingiliz kaynagindan okudum, men edilmekten falan hic bahsetmiyor. Buyuk olasilikla para cezasi ve/veya transfer kisitlamasi tarzi birseyler olabilecegini yazmislardi.

Evet, Sky'da haberi çıkmış şuan. Ben Twitter'daki bazı kaynaklardan okudum. İstersen özelden ulaştırabilirim.

Men olmıcagını 1.ağızdan platini söylemişti zaten

Şahsi.fikrim men olması yönünde madem futbolu güzelleştirmek kara para aklamanın önüne gecmek.için getiriosun.fair.playi kılıfına uydurmalarına.izin vermiceksin ama her yerde oldugu gibi adalet gücün elinde oldugu için yine bişey olmaz

Futboldaki dengeleri alt üst ediyorlar. Başarıyı para saçarak elde etmek futbola hiç yakışmıyor. Alın teri ile bir yerlere gelmeye çalışan takımlara saygısızlık oluyor bunun en iyi örneğini Atletico Madrid gösteriyor şu aralar. Tabi futbolcular iyi para kazanacak ama PSG, Chelsea, Man. City gibi kulüplerin yaptığı gibi dengeleri alt üst ederek değil.

Niye PSG'nin alın teri yok mu geldiği pozisyona

katılmıyorum bence futbola renk katıyorlar psg dediğimiz kulüp fransamızın en efsane kulüplerinden herkes alışmış dünya üzerinde şl kupasını almaya aday 5-6 kulübe bunlar da bu şekilde kafa tutuyorlar

bu kulüplerin artmasını ve real,bayern,manu,juve,milan vs. gibi bikaç büyük kulüp denklemlerinin bozulmasını niyaz eder tüm forum üyesi renkdaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım

Men olmıcagını 1.ağızdan platini söylemişti zaten

Şahsi.fikrim men olması yönünde madem futbolu güzelleştirmek kara para aklamanın önüne gecmek.için getiriosun.fair.playi kılıfına uydurmalarına.izin vermiceksin ama her yerde oldugu gibi adalet gücün elinde oldugu için yine bişey olmaz

O haber yalnış anlaşıldı. Umarım olmaz demiş Platini, hiçbir takım olmayacak diye çevirmişler.

City ve psg paravan şirket araplar ve ruslar vb gibi zenginler kara para aklıyorlar o yuzden futbol piyasasında 100 mn € verilmeye başlandı

katılmıyorum bence futbola renk katıyorlar psg dediğimiz kulüp fransamızın en efsane kulüplerinden herkes alışmış dünya üzerinde şl kupasını almaya aday 5-6 kulübe bunlar da bu şekilde kafa tutuyorlar

bu kulüplerin artmasını ve real,bayern,manu,juve,milan vs. gibi bikaç büyük kulüp denklemlerinin bozulmasını niyaz eder tüm forum üyesi renkdaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım

1970'te kurulmus, Canal+ alip da para akitana kadar topu topu 1 sampiyonluk ve 1-2 kupa disinda pek bir basarisi olmayan takim nasil efsane? Once Canal+'un sonra da Araplar'in harcadigi paralarla bir anda Fransa'nin orta halli kulubunden dunyanin en buyuk kuluplerinden birine donuverdiler 15-20 yil icinde.

Niye PSG'nin alın teri yok mu geldiği pozisyona

Araplar satın almadan PSG yıllarca neredeyse küme düşmemeye oynuyordu.

Yukarda belirttiğim gibi Arap sahibinden önce PSG'nin uzun yıllar esamesi okunmuyordu Fransa'da.

O zaman bizim kulübü de zengin bir milyarder satın alsın renk katalım öyle mi? Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Porto gibi takımların daha çok başarılı olmasını isterim. Bizim de bunları örnek almamız lazım.

Bana kalırsa potansiyeli olan her kulüp değerlendirilmeli. Her yıl Şampiyonlar Ligi'nde ayni yüzleri izlemekten sıkılmadınız mı? Bir tarafları çıkmadığı sürece bu takımlar futbola yeni heyecanlar ve renk katıyor.

1970'te kurulmus, Canal+ alip da para akitana kadar topu topu 1 sampiyonluk ve 1-2 kupa disinda pek bir basarisi olmayan takim nasil efsane? Once Canal+'un sonra da Araplar'in harcadigi paralarla bir anda Fransa'nin orta halli kulubunden dunyanin en buyuk kuluplerinden birine donuverdiler 15-20 yil icinde.

44 yıllık şanlı tarihi olan bir kulüp hakkında böyle konuşamazsın

Araplar satın almadan PSG yıllarca neredeyse küme düşmemeye oynuyordu.

Yukarda belirttiğim gibi Arap sahibinden önce PSG'nin uzun yıllar esamesi okunmuyordu Fransa'da.

O zaman bizim kulübü de zengin bir milyarder satın alsın renk katalım öyle mi? Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Porto gibi takımların daha çok başarılı olmasını isterim. Bizim de bunları örnek almamız lazım.

dortmunda,amadrid,portoya laf etmiyorum fakat bu takımların sahipleri dünya zengini diye camiaların hor görülmesini kendime yediremediğimi belirtmekten kaçınmam

Geri
Üst Alt