Manchester City'den Laporte Bombası!

Piyasanın içine etmeye devam ediyorlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guardiaolanin ilk göndereceği adam mangala olur zaten.seneyede sterling jesus navas falan gider

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max. 15-20 m avro eder. Guardiola bizdeyken de bu oyuncuyu istemisti. Yönetim almadi. En iyi döneminde Yaya Toureyi gönderen, favori oyunculari bitik Alonso, Bernat, Rafinha olan birine kim güvenir de transfer yapar? 18 yasindaki bir oyuncuya bonuslarla 45 m avro vermek pek Bayernin adeti degildir fakat hocaya göre veriliyor. Thiago disinda istedigi pahali transferlerin hicbiri alinmadi. Thiagoyu da ondan cok Kalle ve yönetim istedi. Bernat, Alonso hepsi yedek olarak alinan ama Pepin favori oyunculari haline gelen oyunculardi. City Mancini ve Pep icin ideal takim. FM oynar gibi transfer yapsinlar. Bizim paramiz kiymetli. Biz Laporteye 50 m avro veremeyiz. Biz Martineze de 40 m avro vermezdik ama alternatifi yoktu. Onu almasaydik, Benderi alacaktik ve Völler bize satmaya pek sicak bakmiyordu.

Samimi oldugunu görelim. Alonso ve Bernat icin 10 m avro yeterli.

Max. 15-20 m avro eder. Guardiola bizdeyken de bu oyuncuyu istemisti. Yönetim almadi. En iyi döneminde Yaya Toureyi gönderen, favori oyunculari bitik Alonso, Bernat, Rafinha olan birine kim güvenir de transfer yapar? 18 yasindaki bir oyuncuya bonuslarla 45 m avro vermek pek Bayernin adeti degildir fakat hocaya göre veriliyor. Thiago disinda istedigi pahali transferlerin hicbiri alinmadi. Thiagoyu da ondan cok Kalle ve yönetim istedi. Bernat, Alonso hepsi yedek olarak alinan ama Pepin favori oyunculari haline gelen oyunculardi. City Mancini ve Pep icin ideal takim. FM oynar gibi transfer yapsinlar. Bizim paramiz kiymetli. Biz Laporteye 50 m avro veremeyiz. Biz Martineze de 40 m avro vermezdik ama alternatifi yoktu. Onu almasaydik, Benderi alacaktik ve Völler bize satmaya pek sicak bakmiyordu.

Samimi oldugunu görelim. Alonso ve Bernat icin 10 m avro yeterli.
Böyle biz biz demeye mal mal devam edeceksen eğer ;

Siktir git bayern forumlarında takıl yeter lan senle mi uğraşacağız

Fransiz Varane, İngiliz Stone, İtalyan Romagnoli, Laporte hepsi asiri abartilan genc oyuncular. Laporte gecen sezon Fransiz U21de oynuyordu. :asd22:Ne yapmista degeri 50 m avro olmus. CLde kendini mi kanitlamis, üst düzey CL perfonmanslari mi göstermis? Pep iyi pasör diye aldi. Ayni nedenden dolayi bize de istedi. Bernatta cok abartiliyordu.Amatör oyuncudan farki yok. Savunma yapmayi bilmedigi gibi hucumu da yok. Ama güzel yan pas yapiyor. Pepin favori oyuncularindan birisi olmak icin yeterli. Dünyanin en iyi sol beki varken Bernati sol bek oynatan Pepten 50 milyon avroluk teklif bile beklemek sanirim hakkimiz. Glichy ve Kolarov varken cok rahat ilk11 baslar. Söyledigim gibi, Pepin samimiyetini görelim. Bernat alsin, Kolarovu stoper, Glichyi CMde de oynatir. :asd22:

Alonso cöpünü hala Realdeki gibi sananlar var. :asd22:Alonso Bayernlilerin en nefret ettigi oyuncu. Bernatla birlikte. Pepide ekleyelim. Nedeni belli, Pep hakkindaki eski mesajlarimi okumaniz yeterli.

2 tane harika stoperleri vardı. (Otamendi-Kompany) 3 etti şimdi..

kufur yazip yazip siliyorum
bersan cakar forumdaymis gibi hissettim

Bilbao, Aymeric Laporte'nin sözleşmesini 30 Haziran 2020'ye kadar uzattı. Sözleşme fesih bedeli 70 milyon euro.

Ck2iCevWYAAkVYp.png

Geri
Üst Alt