manchester city’nin kötü gidişatının sebepleri

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bence oyuncular pas yapmaktan sıkıldı.

Foden topu alıp hunharca çalım atmak istiyor.
Haaland topu sürüp sürüp hayvan gibi abanmak, direkleri kırmak istiyor.
İlkay bir alman gibi uzaktan gönlünce şut atmak istiyor.
Kaleci benim ayağım niye düzgün olmak zorunda diye sorguluyor, kazma bir kaleci gibi topu uzaklaştırırken gönlünce taça atmak istiyor vs vs..

O kelin devri geçen sene madrid maçlarında bitmişti. Elinde halland varken rakipte 1.80 lik stoper varken kenar çizgiye kadar getirdiğin topları orta açmak zorundasın! Adam tek orta açmadan. Maclari bitirdi üstüne halland i son maç oyundan aldı.

Hiç bilmiyorum ki
Ligte herkesi yenerkende sebebini bilmiyordum. Elindeki kadro ile daha düz taktikler uygulasa bence bu kadar puan kaybetmezdi

rodrinin olmayışı , ilkay ve de bruynenin artık yaşnanıp özelikle de bruynenin sık sakatlanması ve geçen sene en önemli oyunculardan olan fodenin berbat olması

Vasat yedek kulübesi de bu sebeplerden biridir.

> Doku
> Simpson Pusey
> Mubama
> O'Reilly
> Lewis
> Mcatee

Transfer yasağı var sanırsın.

1- Şampiyonlar ligini kazanmaları ile takımda bir başariya bir doymuşluk hissi yarattı.

2- Kloppun ayrilisi da guardiola açısından son kalan rekabetci ruhuda yokketti. Insanlar her zaman kendi jenarasyonundaki basarili insanlar ile rekabet etmek ister..

Bu tarz uzun süreli başarılı takımların kabuk değiştirmesi gerekir çünkü bir nebze

Ederson teklemeye başladı
Dias ve Stones sakatlıkları kötü etkiledi savunma hattını
Ake ve Akanji birazcık teklemeye başladı, zaten savunmada fazla alternatifli bir kadroları yok
Walker ciddi düştü yaştan ötürü, Rico Lewis o seviye değil asla
Rodri takımın canı ciğeri ve ortada yok
De Bruyne de çok mühim topçu ve geçen sezonki büyük sakatlıktan sonra yeni yeni ritmini buluyor, ayrıca onun da yaş itibariyle düşüş çağı başladı
İlkay baya bitik artık
Nunes - Kovacic ortalama üstü oyuncular ama yanlarında KDB gibi biri lazım, aksi takdirde fark yaratan elit oyuncular değiller
Bernardo Silva bile geri gitti bir nebze o da 30'u devirdi netçede
Hücumda herkes geri gitti
Doku kesilecek kadar kötü oynuyor
Grealish çok etkisiz
Foden'ın geçen sezonki halinden eser yok
Savinho aslında hiç fena değil
Haaland peynir ekmek modunda değil

Özetlemek gerekirse son 5 yıldaki başarının mimarı olan oyuncular çoğunlukla ya 30'u devirdi, ya kulüpten ayrıldı ya da sakatlıklarla boğuşuyorlar. Bu süreçte kulübe zayıfladı

Bence bunlar yazın sapık gibi transfer yapıp yeni bir çağ açmayı deneyecekler olmazsa da Guardiola gider zaten. Bu derece olmasa da benzerini Barcelona'da da yaşamıştı Pep ve yeniden yapılanmayla uğraşmak istememişti. Bence burada isteyecek ama kolay olmayacak piyasa daraldı ve rakipler akıllandı

Bu arada Haaland önümüzdeki iki üç sezondan birinde ayrılırsa şaşırmam

Kadronun yarısı 2016-2017’den beri takımda. Nedeni tamamıyla bu bence.

nunes ve savinho kov gitsin sorun çözülür.

hep oyun numara bunlar

nba gibi yalan dolan şovlar dönüyor

büyük resmi görün

Doymuşluk ve ego, fazla kafa yormadan yaptım olduculuk. Tamam olmadık oyunculardan güzel mevki ve roller çıkartıyorsun pep hoca da bernardo ve grealishi çift 8 oynatarak maça mı çıkılır, ben ne yaparsam olur kafasından sıyrılması lazım

Geri
Üst Alt