manchester city’nin kötü gidişatının sebepleri

Adamlarda oyuncu kalmadı, hep aynı adamlar. Yedekte 2 kişi falan anca var. Aynı tehlike bizim için ligde de mevcut.

Yenilik en buyuk problem. Aynisini bizde yasiyacaktik, sukur besiktas maglubiyeti geldi ve yonetim uyandi. 2-3 sene ust uste sampiyon olan takimin 4-5 oyuncusunu net degistirmen gerekiyor yoksa rehavet olusuyor.

Doymuşluk değil de bence keltoşun bakın yeni ne yaptım ehehe şeklinde taktiksel işlerinin boka batması. Bayernde falan bunları yaparsın 2. 3. bir takım yok da premier lig ne kadar çoğu şişirme olsa da dünyanın en kora kor ve güçlü ligi. Kulüplerin ekonomik anlamda bir problemi yok. İstediklerini alıp istediklerini gönderebilme özgürlükleri var.
Senelik 10 milyon sterlin maaşı herhangi bir katkı verecekleri oyuncuya verebiliyorlar. İspanyada 2 büyük takım bile bunu bazen yapamıyor. Bir tanesi mali inceleme altında transfer yapamıyor.

Bazen bakın yeni bir şey yaptım şunu şurada oynattım mantalitesi tutmayabiliyor. Biz de aynı sorunlarla boğuşuyoruz. Stoper yada bek oynayan kaanı ortaya atabiliyoruz peki bunun devamlığı olmayınca ne oluyor düzen değişiyor.
Bazen oyuncu farketmez ben bununla da yarışırım kafasına girmemek lazım.

Götüyle zıtlaşan muhakkak donuna sıçar.

bazı sezonlar nadasa bırakılır. Kendini mendini yırtıp çiziyor herif, Kelin şöyle uzun bir tatil yapıp kafayı sıfırlaması lazım bu yaz. Kovmak yanlış olur.

Hoca sabit kafa tek sistemi var onun dışında işleteceği mekanizma geliştiremedi bir de oyuncu kadrosunu zaman içinde aynı kalitede yenileyemediler

eskisi gibi skorer kanatlar yerine çok efektif olmayan kanatlar
oyunu kurmak için ilk paslardaki ciddi hatalar(rodri nin olmayışı)
KDB nin yaratıcı işler yerine top çıkarmaya yardıma gitmesi
stoperlerin ciddi form düşüklüğü
alkolik grealish

18-20 tane adamı 3 günde 1 maça hazırlamak çok mümkün değil ya. ayaklar ne kadar kaliteli olursa olsun disiplinli çalışmadığında, rakibini dikkatle incelemediğinde puan bırakma riskin çok yüksek. bu maçlardaki skorlardan bağımsz gelişen bir şey. sen eskisi gibi dikkatle çalışmayıp üstüne kazanmaya devam ettiğinde asıl tehlike çanları çalmaya baslıyor. benim gördüğüm bu istikrarı barca yapmıstı en uzun süre ile. her kulvarda yenilemeyecek bir takımdı ve cok uzun yıllar devam ettirdiler bunu. sınırsız paran da olsa özellikle pl gibi bir yerde çok zor bu süreci yasaman.

Transfere ihtiyaclari var cünkü dar bir rotasyon ile oynuyorlar

Rodri de sakatlaninca bu rotasyon dan önemli bir oyuncu eksildi

Senelerce gelen basarilari dan sonra bazi mevkilerde degisiklik gerekiyordu ve bunu yapmadilar

Bu yüzden kendi oyunlarindan bayagi uzaklar

ozguvensizlik de var bayaga. adamlar eskiden tik tik pas verirdi simdi ise titereyek pas veriyorlar. dikkat edin.

ManU taraftarlarının bedduaları

Rodri varken hep öne oynayıp tehlike yaratacak adamlara pas veriyordu. Hatta ayağı sanki 20 30 derece dönüyor gibi pas atıyordu. Dün Akanji Kovacic kaç defa geriye döndü sayamadım. Sanki Torreira'yi izliyor gibiydim. Bir de Nunes ne bileyim ama sanki gereksiz gibi.
Tabi asıl mesele adam savunmada hücumda nerede duracağını bilen en iyi adamdı.
Bir de özellikle Walker'in yerini doldurmalılar. Neredeyse hiç bir gecişi durduramadılar.

Toklarmis doymuslarmis bilmem neymis he anasini satiym 2 sene once doymamislardi aclardi simdi tok oldular basari da yoktu alt ligden falan gelmislerdi sanki

Guardiola gibi dunya futboluna damga vurmus son 10 yilin en etkin teknik direktoru sorunu goremiyor bunlar şıp diye teshis koyuyorlar vay be cidden şok olmalık bir durum.

Bence dönüp CL de yarı final yapacaklar minimum.

Ligde doymuşluk ve ana parçaların yaşlanması ya da sakatlanması düşürdü bir anda.

İlk turu geçerlerse kupayı bile alabilirler ölü gibi görünen sezonda.

Pep artık savunma yaptıramıyor. Son Brighton maçında da aynısı oldu. İki kez öne geçmelerine rağmen galip tamamlayamadılar.

Doku, Savinho, Grealish yetersiz olduğu gibi sağ beksiz bir takım oldular.

Tatsız.

Geri
Üst Alt