Manchester United, Andrey Santos'u Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000164879.webp

Manchester United, aradığı orta saha takviyesini gayriresmî olarak sağladı. The Athletic'ten transfer piyasası uzmanı David Ornstein'ın haberine göre kulüp, Andrey Santos'un transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı oyuncu, Chelsea'ye 56,3 milyon Euro tutarında sabit bir bonservis bedeli kazandıracak.

Chelsea, 2023 yılında Santos'u 12,5 milyon Euro karşılığında Vasco da Gama'dan transfer etti. Nottingham Forest ve RC Strasbourg'da kiralık geçirdiği dönemlerin ardından, geçen sezon Chelsea kadrosunda yer aldı. 2.410 dakika süre almasına rağmen, düzenli olarak ilk 11'de kendine yer bulamadı.

Daha fazla süre alma arayışındaki Santos, Manchester United Teknik Direktörü Michael Carrick tarafından ikna edildi; oyuncunun gelişi, teknik direktöre orta sahada ilave seçenekler sunuyor. Brezilya milli takımında altı kez forma giymiş olan oyuncu, hem "6 numara" hem de "8 numara" pozisyonlarında rahatlıkla oynayabiliyor.

Santos'un nihayetinde Chelsea'ye, ödenen ilk bonservis bedelinden daha fazlasını kazandırması kuvvetle muhtemel. Londra kulübü, kolaylıkla gerçekleşebilecek bonuslar sayesinde, 56,3 milyon Euro'luk taban bedelin üzerine ek olarak 2,4 milyon Euro daha kazanabilir. Ayrıca Chelsea, oyuncunun bir sonraki satışından yüzde onluk bir pay alma hakkını da elinde bulunduruyor.

Transferin detayları:

-Bonservis bedeli 56.3 + 2.4 milyon euro bonus.
-Bir sonraki satışından yüzde %10 pay
-Sözleşmesi 2031'e kadar

bu kulüp hiç akıllanmıyor. kendi aralarında para döndürüyorlar herhalde başka açıklaması yok.

Hangi mubabirdi unuttum daha bir kac once bize yazmisti bunu :asd:

Hangi mubabirdi unuttum daha bir kac once bize yazmisti bunu :asd:
Ederson zu GS olur mu? Gideceği başka takım kalmadı gibi sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor. Bir de bu sağlık taraması işi oldu 30-35 bize gelir mi bir anda? Bu kalça kemiği büyüme işinden ciddi korkarım ben.

Ederson zu GS olur mu? Gideceği başka takım kalmadı gibi sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor. Bir de bu sağlık taraması işi oldu 30-35 bize gelir mi bir anda? Bu kalça kemiği büyüme işinden ciddi korkarım ben.
Nasil olsun ,saglik kontrolunden gecemedikten sonra biz curuk elmayi napacagiz? Sanirim daha ikinci bir kontrol yapacaklardi, eger oradan gecti mi bilmiyorum da gecemediyse Atalanta'da kalir kimse almaz.

Nasil olsun ,saglik kontrolunden gecemedikten sonra biz curuk elmayi napacagiz? Sanirim daha ikinci bir kontrol yapacaklardi, eger oradan gecti mi bilmiyorum da gecemediyse Atalanta'da kalir kimse almaz.
Bilemiyorum ama böyle bir korkum oluştu nedense.

Geri
Üst Alt