Manchester United, Benjamin Šeško Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1754469530627.webp

Manchester United, Benjamin Šeško ile 2030 yılına kadar anlaşma sağladı.

Šeško, Manchester United'ı istediğini RB Leipzig yönetimine iletti.

Manchester United'ın yaptığı teklif 75+10 milyon euro. Kulüpler arasında pazarlıklar devam ediyor.

[David Ornstein]

09.08.2025:
Manchester United, Leipzig'in Sloven santrforu Benjamin Šeško ile 2030 yılında kadar sözleşme imzaladığını açıkladı. Bonservis bedeli 75+10 milyon euro.

Bu united inanılmaz kötü yönetiliyor zirkzee den sonra sesko fiyaskosu.

leipzig ve salzburg resmen darphane gibi adamlar hem yarışmacı takım kurdular hersene avrupa kupasında varlar

hemde merkez bankası gibi para basıyorlar ve yerını anında dolduruyorlar

bizse yapılan yanlıs transferler,altyapıda torpilli düzen vs yuzunden yerımızde sayıyoruz

Sesko iyi topcu. Basarili olacaktir.

Hojlund‘u bize isterdim ama yer yok suan.

Sesko çok iyi topçu. Leipzigde onu besleyecek oyuncu azdı. Ben olsam new castle yapardım. United bu durumdayken fatura her an oyunculara da kesilebilir.

Rasmus Sesko'ya göre 1-2 tık gelişim tamamlamadan geldi. Sesko'nun şu anki Manu'nun 1. sınıf bitirici forvet karşılığını bulabilir mi emin değilim ama, fiziksel genişliği/yırtıcılığı ile bir güç oluşturacaktır. Şut ektrasını zaten belirtmeye gerek duymadım. Arkasındaki hareketli hücum bölgesi dağılımı çok önemli. Yoksa yalnız başına başı kesik tavuk gibi oradan oraya koşar.

atak hattı ii oldu united'ın, kulübede de süper adamlar var

amorim'in ne mal olduğu bu sezon belli olur

Eskiden gıpta ettiğim transferlere artık yazık lan adamların Osimhen'e gücü yetmiyor gözüyle bakmak...

Bitti

Premier Lig'in köklü kulüplerinden Manchester United, Leipzig'den Benjamin Sesko'yu resmen kadrosuna kattı.

İngiliz ekibi, Slovenyalı oyuncuyu bonuslarla birlikte toplam 85 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında 5 yıllığına renklerine bağladı.

Geri
Üst Alt