- 31 Ağustos 2021
- 53.836
- 39.249
- 2.228
@Murat Durmaz su an @Oğuzhan Sesko yu kovaliyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seskoyu antuya 5milyon TL’ye satalımGidiyor musun? @Oğuzhan Sesko
Manchester United gibi büyük 1 kulüpten temsil olarak gösterilmek bana onur ve şeref verir@Murat Durmaz su an @Oğuzhan Sesko yu kovaliyor gibi
Altayi bize versinlerKaleye de Donnarummayı alırlarsa bu sene bu Manu izlenir arkadaş
EdersonAltayi bize versinler
Ya yedek kaleci olarakta Lammens'ta alınırsaKaleye de Donnarummayı alırlarsa bu sene bu Manu izlenir arkadaş
Var 1 hayalimizYa yedek kaleci olarakta Lammens'ta alınırsa1 de bunlar olurken Galatasaray'ımıza Onana ve Altay Bayındır paketi geliyomuş
![]()
önce gs maçlarını takip etKaleye de Donnarummayı alırlarsa bu sene bu Manu izlenir arkadaş
Dönmeli Cemremefsane döner mi
Alttan da Jankat yetişiyor 20 sene bizziko :Ederson
Altay
Günay
Arkana yaslan
Dönmeli Cemrem![]()
Gs beni ilgilendirmiyorönce gs maçlarını takip et
Senin de Manchester Unitedlı olduğunu bilmiyodum kanks yavkesinlikle duran emmi
Senin de Manchester Unitedlı olduğunu bilmiyodum kanks yavOnlar bırak yalnız yürümesinler biz yalnız koşmayacağız
![]()
ferguson gidene kadar avrupadaki favori takımımdı açık ara dortmund ile beraber
ben beckham keane scholes gigs cole york 442 unitedın hastasıydım
amerikalılar aldıktan sonra için ettiler takımın
Ruben AMorim'in istediği 1 sitemde oynayabilecek oyuncular alınmaya başlandı.Biraz daha şans verelim kendisine.Ben daha kendisine inanıyom..ferguson gidene kadar avrupadaki favori takımımdı açık ara dortmund ile beraber
ben beckham keane scholes gigs cole york 442 unitedın hastasıydım
amerikalılar aldıktan sonra için ettiler takımın