Manchester United - Galatasaray Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

Herifler 3421 mi cikiyo sahaya? Orta sahada kaybolmayiz insaAllah

Öndeki ofansif 4lünün birinin yerine Nelsson veya Sergio olmalıydı bence

güzel 11 hoca casemiro ve brunoyu kitleyip işi bitirecek

Kaan çok doğru tercih, okan hoca dinlemiş beni tebrik ediyorum, kerem yerine de demirbay olmalıydı neyde düzeltir bi dahakine

Kerem A yerine Kerem D denense daha iyi olurdu sanki

Brighton maçındaki gibi baklava yapmış Ten Hag.
Yalnız Hannibal ile Casemiro aşırı sert bir orta saha olacak Manuda. umarım Kaan hamlesi orası için yeterli gelir.
bunlarin 11 de berbat bence, martial gibi herif yedek ama joker olarak kullanacaktir bayenr macindaki gibi

Hissiyatıma göre herifler bizi elek edecek. Hislerimde yanılmayı umuyorum.

Kerem yerine Sergio olmalıydı

Kaan Allah nazardan korusun seni. Yazın kimsenin yedekte bile düşünmediği isim bu maçta kendini gösterir herkese inşallah...

Hoca'm Manchester 'i Manchester'da yenmeye çıkmış.Sol bekleri Amrabat,Tete sürpriz yapabilir.

4-2-3-1 icin olabilecek en iyi kadroyu sahaya surmusuz Ziyech’in sakat oldugunu dusunursek. Fakat problem, 4-2-3-1 duzeninde ciktigimiz her ciddi macta orta sahamizin ezilmesi ve bunu halen gorememis gormek istemeyen yetersiz bir teknik adam. Ligdeki iyi oyunumuzu CLye tasicaz derken karsisindaki rakiplerin farkli oldugu gercegini goz ardi etmek inanilmaz. Okan hoca hakli ciksin biz haksiz ve kazanalim insallah ama isimiz cok zor.

ben amrabatı begenmıyorum.onun uzerıne oynarsak gol buluruz.Rashforda özel önlem gereklı bence.

Keremin top kayıpları sıkıntı yapmaz umarım utd nasıl bir kadroyla cıkıyor anlamadım. Hem mount hem fernandes var genelde bu ikisi birbirini bozuyordu galiba.

Geri
Üst Alt