Manchester United - Galatasaray Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

okan bu kadroyu malesef yönetemiyor

Minimum top kaybi.
Kerem'i daha cok bitirici olarak kullanmaliyiz

Demek Demirbay ve Sergio'nun defansif yonune guvenmiyor.
Bence full basmayacagiz. Torreira 8 oynamasi ile bizim diger maclardaki 6 arasinda ciddi fark olmayacak gibime geliyor. Daha kompakt bir oyunda, Kaan'in agir olmasi da sorun yaratmayacaktir. Bir de Kaan'i korner icin de kullanabiliriz.

Yorumları okumadım ama sanırım Nelsson' u formsuz buluyor hoca, stoperlerden hangisi kesilse soru işareti zaten. Tete yerine Sergio yahut Demirbay' ı tercih ederdim şahsen. Hayırlısı bakalım...

Kerem D ve Sergio da cok kaybi yapiyorlar. Bize lazim olan kisi Ndombele idi

risk de barındırıyor ancak genel olarak en formda isimler bunlar. Bakalım. Başarılar Aslanlar

Varan ve Casemiro ne olursa olsun yine en tecrübeli en faydalı oyuncuları.Bizde de Kerem ilk yazılacak adam zaten, başka hızlı hücum edecek oyuncumuz yok!Kaan Ayhan 'nin olması da duran toplarda önemli, fiziksel olarak bizden çok uzunlar.

Bence de Kaan ön libero oynayacak bildiğin.
Sanchez, apo ve Kaan ile geriden derin pas deneyeceğiz. Oyun kurma konusunda Angelino ve torreira pas deneyecek.
İkardi de orta sahaya kadar gelip tek top ile tete kerem ve zahayı topla buluşturmaya çalışacak.
Riskli ama göreceğiz

Hoca takımın fizik, dayanıklılık ve tempo olarak en hazır oyuncularından bir 11 kurmuş.
Bu seviyede fiziksel olarak hazır olmayan oyuncu takımın zayıf karnı oluyor.

Kerem aktürkoğlu tercihi üstelik forvet arkasında kötüyü çağırmak istemiyorum ama çok canımızı yakıcak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek mançestırı çekirdek gibi çitleyecek kulbün 11 arslanı bu isimler ha

Geri
Üst Alt