Manchester United - Galatasaray Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

Ben Kerem yerine 3 orta saha tercih ederdim ancak hem Keremin geçen seneden beri bu takıma kattıkları hem de ortasahayı 3 leyeceğimiz alternatif oyuncuların performanslarını düşününce Keremin sahada olmayı hakettiğini düşünüyorum. Ya vezir ya rezil olur bugün ortası yok hayırlısı.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşıda hannibal gibi kazma ama tempolu topçular var kaan ve kerem yerine demirbay ve oliviera koyup pasla tempolarını kırabilirdik. Çok ofansif kadro olmuş. Kerem aktürkoğlunun minimum top kaybı ile oynaması lazım

Niye herkes 3. orta saha için Kerem' in kesilmesi gerektiğini düşünüyor? Kerem oynar, Tete sırasını beklerdi...

Kerem Aktürk yerine Ndombele olsa süper ilk 11 olurdu bence bu maç için.

kerem bu macta sacmalarsa ilk yari bitmeden oyundan alir bundan 100% eminim

tutturmuşsunuz 3lu ortasaha 3lu ortasaha. daha takımda ikinci ortasaha yok stoperi ortasaha yapıyoruz. ikinciyi bulduk da ucuncusu eksik kaldı.

Niye herkes 3. orta saha için Kerem' in kesilmesi gerektiğini düşünüyor? Kerem oynar, Tete sırasını beklerdi...
Tetenin bu mac icin daha uygun oldugunu düsündükleri icin belki. Ki bende öyle düsünüyorum.

Kerem illa 11 oynayacak diye bir kural yok. Öyle yoksa küser diye bir mantik da olamaz.

Üçlü oynayacak formda ve hazır oyuncu yok. Demirbay ve Oliveri ile oynasa bu sefer onların top kayıplarından çıldıracaz ve ortasahadan atağa bile çıkanayacaz. Onların yerine en azından hücumda etkili Keremi oynatmak daha mantıklı. Ndombele hazır olmadan üçlü oynamamız zor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koskoca transfer döneminde ilk ihtiyacımız olan torreiranın yanına kaliteli ortasaha transferinin yapılmaması skandal. Böyle bir takımın zayıf halkası olmamalı

Orta saha sıkıntı olmaz umarım

Olması gereken bu, Demirbay da Oliveira da bizi oyundan çok düşürür.

mantiken kaan-torreira mümkün olsa da, torreira o 6no'dan ayrilinca dengesi bozuluyor.. yerini benimsemis adamin yerini degistirmek hep dezavantajlidir...

kerem/tete yerine sergio/ndombele+demirbay oynatip, keske herkes kendi mevkisinde oynasaydi

Tetenin bu mac icin daha uygun oldugunu düsündükleri icin belki. Ki bende öyle düsünüyorum.

Kerem illa 11 oynayacak diye bir kural yok. Öyle yoksa küser diye bir mantik da olamaz.
Kerem yoktan pozisyon var edebilen bir futbolcu; iki sezondur girdiğimiz pozisyonların yarısınnda onun katkısı var. Tete kötü demiyorum da çok öne çıkan bir özelliği yok şu ana kadar. Herkesin kendi görüşü tabii...

Manu ortadan deler geçer malesef.

Demirbay Torrera Oliviera

Tete İcardi Zaha

Şunu yap geç niye zorluyorsun anlamıyorum. Kerem ve mertens hamle oyuncun olsunlar. Bana kalsa apo yerine de nelsson'u koyardım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt