Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür etmebir iq testi yapılsın birde sosyal medya hesapları incelensin, eğer neymar ve zaha gibi gamer ise s.gitsin
dikkat edeceğim reis son bir haftadır çok gerildikkKüfür etme
Manchester United winner 1 kulüptür.Son zamanlarda kötü yönetildiğinden daha doğrusu yönetilemediğinden dolayı şampiyonluk yarışında olmayan 1 takımdır.Ki oyuncu alırken buna bakmakta olmaz aldığın Mertens kaç yıldır şampiyon olamayan Napoli'den geldi ve Torreira da aynı şekilde kaç yıldır şampiyon olamayan Arsenal'den geldi..Loser takımlardan oyuncu almaya karşıyım bize winner özelliğine sahip oyuncular lazım.
Doğru dedinManchester United winner 1 kulüptür.Son zamanlarda kötü yönetildiğinden daha doğrusu yönetilemediğinden dolayı şampiyonluk yarışında olmayan 1 takımdır.Ki oyuncu alırken buna bakmakta olmaz aldığın Mertens kaç yıldır şampiyon olamayan Napoli'den geldi ve Torreira da aynı şekilde kaç yıldır şampiyon olamayan Arsenal'den geldi..
Yok ben hale takip ediyorum ama son yıllardaki loserlık gerçek...
Kupa almasına alıyoz da şampiyonluk yarışı için ne iyi kadro kuruyoz ne de hoca getirebiliyoz.Ruben Amorim için konuşmak erken seneye kadro kurulursa başarılı olabilirYok ben hale tutuyorum ama son yıllardaki loserlık gerçek...
sevgili fazli , kanimca birden fazla nedeni var .İyi topçu bence neden elden çıkarmak istiyorlar acaba
Torr Arsenal'de bi sene oynadi yaw. Cocuk kacti oradan.Manchester United winner 1 kulüptür.Son zamanlarda kötü yönetildiğinden daha doğrusu yönetilemediğinden dolayı şampiyonluk yarışında olmayan 1 takımdır.Ki oyuncu alırken buna bakmakta olmaz aldığın Mertens kaç yıldır şampiyon olamayan Napoli'den geldi ve Torreira da aynı şekilde kaç yıldır şampiyon olamayan Arsenal'den geldi..