Manchester United Takip Başlığı

Sürpriz bir mağlubiyet oldu üzüldüm ama nazar diyelim.

Kağıt üstünde şu an dünyadaki en iyi takım olabilir, oyuncular alıştıkça fantastik şeyler izleyeceğiz.

People inside Manchester United are saying they need some hours to decide on Solskjær’s future. No emergency meeting took place during the night. #MUFC [@FabrizioRomano]

Manchester United'daki yöneticiler, Solskjær'in geleceğine karar vermek için birkaç saate ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Gece boyunca acil bir toplantı yapılmadı.

Ronaldo gelmeden evvel desteklediğim bir kulüp idi. Messi sevdam hasebiyle desteğimi çektim.

PSGyi de Messiden evvel zerre sevmezdim. Şimdi en büyük destekçileriyim.

Ronaldo gelmeden evvel desteklediğim bir kulüp idi. Messi sevdam hasebiyle desteğimi çektim.

PSGyi de Messiden evvel zerre sevmezdim. Şimdi en büyük destekçileriyim.
Oyunculara gore takim mi begeniyorsun :ROFLMAO:

Oyunculara gore takim mi begeniyorsun :ROFLMAO:
Ben hiçbir yerli yabancı takıma sempati duymuyorum. Sevdiğim topçular nerde oynarsa orayı desteklerim. Messiyi sevdiğimden takımını desteklerim, Ronaldo Messinin en büyük rakibi diye Ronaldonun takımına antipati beslerim.

Misal Lebronsporluyum. Kobe varken Lakersı sevmezdim. Lebron gelince Lakerslı oldum.

Sevdamız armalara renklere değil tamamen şahıslaradır 😂

Contenin yapısıyla manunun dnası farklı normalde tutmaz derdimde

Tuchelin anlayışıyla chelseanın dnasıda tutmuyodu başarı geldi

Floresli atlde bambaşka bişeydi ama simeonyle tamamen değiştiler ve tuttu

Dortmund sonrası kloppu kaçırmaları çok kötü oldu,yada real sonrası zidane ı,hala bu hatanın diyetini ödüyolar

Geri
Üst Alt