Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.578
- 39.453
- 3.293
rakipler slot maresca alıyor bunlar leşorim
heriflerde Baht da yok
Bu kadar rezil bir kadroyu pep-arteta-flick ortak çalıştirsa bir cacık olmaz reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakipler slot maresca alıyor bunlar leşorim
heriflerde Baht da yok
Bu kadar rezil bir kadroyu pep-arteta-flick ortak çalıştirsa bir cacık olmaz reis
niye ahbort sahanda forısta da yenilmezsin yani
maresca hemen hemen aynı kadroyu adam etti. slot klopp kadar olamaz dendi o da aynı kadroyu daha iyi oynatıo. bu oynatamayacak gibi. hem de kendi formasyonuna zorluyo adamları. bunu da halıya sarıcaklar bence
Transfersiz böyle sonuçlar normal kanksNeredesin ula @Murat Durmaz
ManU kapatılsın bence, daha eşek bir kulüp görmedim. Büyük kulüp refleksi Ocak ile olmaz, dün Onana ile fesih görüşmelerine falan başlamaları gerekiyordu kanks yawTransfersiz böyle sonuçlar normal kanksYazın transferlerle takım iyi sonuçlar alabilir
Ben dün Fb'nin yenilmesinin keyfindeyim
![]()
Heaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç olduManU kapatılsın bence, daha eşek bir kulüp görmedim. Büyük kulüp refleksi Ocak ile olmaz, dün Onana ile fesih görüşmelerine falan başlamaları gerekiyordu kanks yaw. Neyse iyi oluyor, EL’de şans yanımızda olursa bunlar rakibimiz olabilir.
Niye sizli bizli oldun kulüple sen de mi sattın kulübüYaz transferlerinden ötürü Dan Ashworth'ü kovmuşlar.
Feyenoord bile ne ulan , sen feyenoord u kucumseyemezsinHeaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç olduFeyenoord bile 3-0'dan 3-3'ü yakaladı evinizde ulan
Niye sizli bizli oldun kulüple sen de mi sattın kulübü![]()
Doğru helal olsun demeliFeyenoord bile ne ulan , sen feyenoord u kucumseyemezsin![]()
Kaçınci biradasın ulanhayatta murat gibi olun
hiçbir şey muradınıza ermesin
Hahahahah yok yahu mücadeleye devam. YAPI VAR 11 yıldır şampiyon olamıyoruz.Heaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç olduFeyenoord bile 3-0'dan 3-3'ü yakaladı evinizde ulan
City’de Guardiola sahipler takımı yenilesin diye batırıyor. Seneye 500 milyon harcayıp ortalığın içinden geçeceğiz shsjsjsjsjsjjsHeaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç olduFeyenoord bile 3-0'dan 3-3'ü yakaladı evinizde ulan
Seneye görüşürüz diyecektim de seneye burda olmam büyük ihtimalleCity’de Guardiola sahipler takımı yenilesin diye batırıyor. Seneye 500 milyon harcayıp ortalığın içinden geçeceğiz shsjsjsjsjsjjs
Hop hemşerim nereye, bir şey demedik yaw, takıldık sadecSeneye görüşürüz diyecektim de seneye burda olmam büyük ihtimalle![]()
Seneye daha işler tempolu olur pek giremem gibi kanks..Hop hemşerim nereye, bir şey demedik yaw, takıldık sadec