Manchester United Takip Başlığı

Bu kadar rezil bir kadroyu pep-arteta-flick ortak çalıştirsa bir cacık olmaz reis

niye ahbort sahanda forısta da yenilmezsin yani
maresca hemen hemen aynı kadroyu adam etti. slot klopp kadar olamaz dendi o da aynı kadroyu daha iyi oynatıo. bu oynatamayacak gibi. hem de kendi formasyonuna zorluyo adamları. bunu da halıya sarıcaklar bence

niye ahbort sahanda forısta da yenilmezsin yani
maresca hemen hemen aynı kadroyu adam etti. slot klopp kadar olamaz dendi o da aynı kadroyu daha iyi oynatıo. bu oynatamayacak gibi. hem de kendi formasyonuna zorluyo adamları. bunu da halıya sarıcaklar bence

Nottingham bu sene gayet iyi ben çok şaşırmadım bu sonuca ..
Liverpool ve Chelsea kadroları çok daha iyi bilhassa chelseade aşırı opsiyon var denenebilecek ..Manu'yla bu yönden kiyaslayamiyorum ..
Özellikle Slotun yaptığı çok büyük iş sırf kadroyla izah edemezsin durumu ama yıllardır looser damgası vurulmuş kadroda kafa sağlam tek oyuncusu kalmamış bir takım Manu ..
Burada en büyük hata elbet Amorimin yaza kadar bekleyebilirdi bu bok çukuruna gelmeden önce

Transfersiz böyle sonuçlar normal kanks :D Yazın transferlerle takım iyi sonuçlar alabilir :D Ben dün Fb'nin yenilmesinin keyfindeyim :D
ManU kapatılsın bence, daha eşek bir kulüp görmedim. Büyük kulüp refleksi Ocak ile olmaz, dün Onana ile fesih görüşmelerine falan başlamaları gerekiyordu kanks yaw 😁. Neyse iyi oluyor, EL’de şans yanımızda olursa bunlar rakibimiz olabilir.

ManU kapatılsın bence, daha eşek bir kulüp görmedim. Büyük kulüp refleksi Ocak ile olmaz, dün Onana ile fesih görüşmelerine falan başlamaları gerekiyordu kanks yaw 😁. Neyse iyi oluyor, EL’de şans yanımızda olursa bunlar rakibimiz olabilir.
Heaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç oldu :D Feyenoord bile 3-0'dan 3-3'ü yakaladı evinizde ulan :D
Yaz transferlerinden ötürü Dan Ashworth'ü kovmuşlar.
Niye sizli bizli oldun kulüple sen de mi sattın kulübü :D

Heaaaa seviye değiştiyse sizin bu aralar domaldığınız takım sayısı kaç oldu :D Feyenoord bile 3-0'dan 3-3'ü yakaladı evinizde ulan :D

Hahahahah yok yahu mücadeleye devam. YAPI VAR 11 yıldır şampiyon olamıyoruz.

City’de Guardiola sahipler takımı yenilesin diye batırıyor. Seneye 500 milyon harcayıp ortalığın içinden geçeceğiz shsjsjsjsjsjjs

Geri
Üst Alt