Manchester United Takip Başlığı

@Murat Durmaz

GEÇMİŞ OLSUN KANKS YAV :D

gülmekten ağrıdı karnım
nasıl koydu ama totnım :d
:D
Olacak O Kadar (Okan Bayülgen ve Cem Yılmaz)

takımda mental bi değişim var gibi
enerji geçtiğimiz yazlara nazaran farklı görünüyor

premier ligde bitirdikleri posyondan ziyade avrupa liginin kaybedilmesi umutsuzluk değil kızgınlık oluşturmuş, kulüp geride kalan 10 sezonun aksine reaksiyon halinde kendi içinde. epey zevkli bir sezonun bizi beklediğini söyleyebiliriz united'ın sahiden geri dönmeğa niyeti var ise

takımda mental bi değişim var gibi
enerji geçtiğimiz yazlara nazaran farklı görünüyor

premier ligde bitirdikleri posyondan ziyade avrupa liginin kaybedilmesi umutsuzluk değil kızgınlık oluşturmuş, kulüp geride kalan 10 sezonun aksine reaksiyon halinde kendi içinde. epey zevkli bir sezonun bizi beklediğini söyleyebiliriz united'ın sahiden geri dönmeğa niyeti var ise
Abi ben acayip antony faniyim sana da bu takintimdan bahsetmistim. Goat un kadroda kalmadiğı her senaryo united için hüsrandır.

Abi ben acayip antony faniyim sana da bu takintimdan bahsetmistim. Goat un kadroda kalmadiğı her senaryo united için hüsrandır.

premierde istenen etkiyi yapamıyor heis, ii oyuncu ama yetersiz
betis'te başarılıydı mesela. neyse zaten saudiye gidio büyük iht öyle fazla bi bonservis de talep edilmior

ha tüm bunlara rağmen sen dersen ki yok abi antonyi united sezon planlamasına dahil etsin o zaman ben senin

hqdefault.jpg

Geri
Üst Alt