Manchester ve Bayern’e Karşı Nasıl Oynamalıyız?

ManU'ya karsi cesur, Bayern'e karsi defansif ve kontra atak.

ManU kirilgan bir takim bizim gibi hala, ve biz bir sekilde Ingiliz takimlara karsi yolumuzu bulabiliyoruz. Orda en fit oyuncular kimse ilk 11'de olmali ve acik bir futbol tercih etmeliyiz. Kaliteli ayaklarimiz var ve korkak oynamanin bir manasi yok, bizim topcular oraya gidip galibiyet alacak kadar kaliteliler. En azindan ciddi bir oyun oynarlar.

Bayern'e karsi ise durum farkli, Bayern hem kirilgan degil, hem fizik olarak ust duzey, hem yetenekli hem de affetmiyor. Onlara karsi:

Boey - Nelsson - Sanchez - Angelino
Torreira - Kaan
Tete - Mertens - Kerem
Icardi

Mertens Torreira ve Kaan arasinda girmesi lazim, Torreira da Nelsson & Sanchez arasina. Kapilan her topta Mertens uzun Kerem veya Tete'ye oynayacak. Sonrasi Allah kerim.

Mertens yorulunca ikinci yarida Ziyech bu röle üstlenmeli ki Basak macinda da o kadar geriye gelip topu sag sola dagitmisti. Ayni sekilde Kaan yorulunca artik en iyi defansi kim yapabiliyorsa orda girebilir, hatta 3'luye bile döneriz hala macta olursak 60'larda. Aynisi kenarlar icin de gecerli, Zaha girebilir. Allah korusun Baris vb. gibi bir hamle yapmayiz Insallah iki macta da.

Tamamen dizilis degisikligi iki macta da bizi bitirir, topcular daha bu dizilise alismadi, birbirini tanima surecindeler, uzerine 3'lu defans gibi atraksyon yaparsak yazik olur.

bu maçlar okan hocama avrupa'nın kapılarını açacak müsabakalar olabilir.

o yüzden bakıcaz.

keske uefaya gıtseydık

valla bu halimizi gördükce en iyisi zaha tek forvet ve sirf kontra atak diyecegim cünkü icardi hic hazir degil bu maclara

ne yazik ki zaha da hic hazir degil

kerem veya baris tek forvet oynasin..

tete forvet arkasi...

digerleri hep defansif topcu olsun

yoksa elek ederler bizi su halimizle

4-5-1

----

muslera

boey -- sanchez -- nelsson -- abdül

torreira -- kaan

oliveira -- demirbay

tete

kerem​
kerem nasıl forvet oynucak

Ben bu sene CL de bir iddia görmüyorum. Zevkine oynanan maçlar gibi. Oturmamış bir takımız hala. Zevk almaya bakalım.

Muslera
Boey Davinson Nelsson Abdülkerim
Torr Kaan KD
Tete İcardi Kerem

Dizilişten de önemli altın kural, olabildiğince topun arkasında kalmak. Tete ve Kerem şeklen önde, daha çok orta saha gibi aslında...

------------------ Muslera ------------------
Boey -- Davi -- Nelson -- Abdul -- Kazim
-- Kaan -- Torreira -- KeremD -- Angel ---
--------------------- Bakambu ----------------------

Butun toplar Bakambu'ya

Boey—-Nelsson—-Abdul—Angelino
—Dombili—-Torreira—-Demirbay—
Tete——————————-Zaha
——————Icardi—————

Bayern'e karşı 4'lü defans hattı çok zor. En iyi kısa mesafe pas organizasyonlarıyla kaleye giden takım. Çok rahat kaleye giderler.

Ciddi bi sekilde rekibimizin Kopenhag'li serefsizler oldugunu unutmadan ManU ve Bayer maclarindan en az hasarla cikmaliyiz. Is averaja kalabilir. Ben sahsen sezonun ikinci yarisinda da Avrupa'da olmamizi istiyorum.

Geri
Üst Alt