Manchester ve Bayern’e Karşı Nasıl Oynamalıyız?

İnter super kadrosu olan bir takım değil ama akıllı oynayarak teknik direktör becerisiyle final oynadılar. Bizim yapmamız gereken bu işte. Bunu yaparsak neden olmasin

Diğer konuya da yazdım. Okan hoca basaksehirdeyken bile beraberlik kurtarayım diye çıkmadı şl maçlarına. Bildiğiniz kora kor maç olacak yarın

benim üç kuruşluk futbol bilgimi aşan bir sual.

buraya kadar geldin bir fikir ver derseniz, takıma derim ki zaha'ya topu atın, zaha'ya da derim ki içeri gir penaltı almaya oyna.

Rashford u tutablirsek maçı alırız...

Bayerne 3 gol atsak ve dk 80 olsa
Maçı 4-3 kaybedebilirsin
Yani ne oyunu ne sistemi 😂

Bayerne karsi taktik cok net
Allahini seven defansa gelsin

O macta Kaan ve Torreira ile defansa yakin oynayarak oyunu da genis alana yayarak oynamaliyiz. Sezon basinda bize karsi o zayif takimlar nasil oynadiysa bir benzerini yapmaliyiz. Ben bir parca da abartildigini dusunuyorum Bayern vs.. Eskisi gibi degiller. Elbette cok iyi takim ancak ezer-gecerus modunda da degiller pekala. Dogru oyun ile mucadele verip yenilsekte birseyler ortaya koyabiliriz. Yeneriz demiyorum elbette, ama o kadar da defansa gelin vs.. durumu da yok. Sakin ve ayagina geleni degerlendiren bir takim goruntusu verirsek, agresif de oynarsak (gerekirse bol sari kart) o zaman isler degisir.

Davinson Sanchez bu performansla kesilmez, Nelsson ve Abdülkerim harcanacak oyuncular değil, Kerem ve Zahayı aynı anda kullanmalıyız. Boey ve Angelino üçlüye daha uygun. Her yol 3-5-2 veya 3-4-2-1'e çıkıyor artık. Muslera Sanchez Nelsson Abdülkerim Boey Torreira Ndombele Angelino Kerem Zaha İcardi yaparım geçerim abi.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt