Mancini: "Deplasmanda kazanamazsak şampiyon olamayız..."

malzemeciye oyuncu değişikliklerini sen yap desen bu maç için manciniden daha iyi seçimler yapardı nedir abi 88'de ceyhun'u almak.... selçuk'u 60'da kenara alcan umut gündoğan'ı sürcen bak neler olurdu...

Aga sende kalkıp dalga geçer gibi 90+ da santrafor çıkarıp ortasahanın en kazmasını koyarsan zaten kazanma şansımız azıcıktan hiçe düşer...

Bir yarım tık üstü belkide.

Futbolcu psikolojisinden bir haber olma, oyun içi tercihlerinde saçmalama aynı. Tek farkı Rijkaard idmanlarda da hiç kasmayan bir adam bu ise orada iyi( Ekibinin payı büyük, onlar gelmese sonu Rijkaard'dan beter olurdu).

Sonuç olarak kabızlık getirdi mi bu takıma getirdi. En nefret ettiğim oyun budur benim. Bir de Lucescu diyorlar baktım adam 70 yaşına gelmiş olmaz yani.

Aç antrenör lazım bu takıma tekrar Terim'e dönmeyeceğimize göre risk alıp Hamza Hamzaoğlu'nu deneyecekler.

Ayrıca Uğur Meleke'nin dediği gibi İtalya'da ise kafası niye Hajrovic'i, Ontivero'yu aldırdın derler adama. Bunlar yeni hoca gelsin direk kiralık gönderilecekler listesine girer çünkü.

Lig icin Terim gelsin…

Avrup maclar icin Mancini kalsin...

sayende olmuyor. hep ayni heriflerle ayni sistem oynarsan olacagi bu. buragin elinde yanliş bişeyinizmi var. tehditmi ediyor seni hoca. niye hep oynuyor bu.

13 deplasman macında ,ligde, 3 galibiyet almışız..Şampionluk neyine senin be. Arena şampionu oluruz ama rahatlıkla. Haftaya kayseriye 5 atarız galiba

Eee kaç haftadır aynı şeyi söylüyorsun biz mi düzelteceğiz bu takımı hoca ?

Futbolcu psikolojisinden bir haber olma, oyun içi tercihlerinde saçmalama aynı. Tek farkı Rijkaard idmanlarda da hiç kasmayan bir adam bu ise orada iyi( Ekibinin payı büyük, onlar gelmese sonu Rijkaard'dan beter olurdu).

Sonuç olarak kabızlık getirdi mi bu takıma getirdi. En nefret ettiğim oyun budur benim. Bir de Lucescu diyorlar baktım adam 70 yaşına gelmiş olmaz yani.

Aç antrenör lazım bu takıma tekrar Terim'e dönmeyeceğimize göre risk alıp Hamza Hamzaoğlu'nu deneyecekler.

Ayrıca Uğur Meleke'nin dediği gibi İtalya'da ise kafası niye Hajrovic'i, Ontivero'yu aldırdın derler adama. Bunlar yeni hoca gelsin direk kiralık gönderilecekler listesine girer çünkü.

Ne Hamza'sı ya. Bi' de onla uğraşmayalım.. :S

Geri
Üst Alt