Mancini Dzeko İçin Bosna’ya Gitti İddiası

Mismovici geri almaya gitmistir :D

dzeko en son seçenek? doğru falcao ve ibrahimoviçi almalıyız(!)

Aynı mesajları tek tek herkese göndermeyeyim istersen, fikrimi sundum sadece. Dzeko için bütçe varsa, daha iyileri içinde uğraşılıp biraz daha şartlar zorlanmalı. Zaman da var neyin acelesi bu vakitte.

Vidic ve dzeko' yu aldık bence kaynak ; hislerim;)

Yok yahu , ama Dzeko'yu almak ile Balotelliyi almak arasında kolaylık yada olabilirlik açısından çok fark yok bence ,,

o yüzden Dzeko'nun olabilirliği var ise Balo'nnda vardır .

Aralarinda buyuk fark yok almak konusunda, ama yine olursa Dzeko olur.

mancini sezon sonu italyan milli takim basina gececek deniliyor , isi gücü yok dzeko icin bosnaya mi gidecek?

Vidic Inter'e gidiyor, resmi olarak aciklanmis mi bilmiyorum yanliz. Öyle haberler dolasiyordu.

Gabbidiani gelsin

Dzeko aradığımız türde bir oyuncu değil. Bugün bizim takımda Drogba'nın ortalama oynadığı bir günde(bakın ortalama diyorum, rezil demiyorum) verdiği katkıdan fazlasını verebileceğini hiç sanmıyorum. Çakılı oynayan bir forvet, seri değil, adam geçemez, son vuruşları o kadar da iyi değil, çok iyi top kullanamıyor, saklayamıyor. Yani Burak'ın daha zekisi ve daha yeteneklisi diyebiliriz kendisine. İşimizi görmekten çok uzak olur. Burak ve Dzeko'yu ayni forvet hattında düşünemiyorum, kabus gibi.

Dzeko'yu cok tutmam.

Lakin soyle bir gercek var: turkiye ligini otturur. Tam bir gol makinasi.

Amma ve lakin turkiyeye gelecegini hiiic sanmiyorum.

Balotelli alınmalı. Adam bu lige tecavüz eder kaba tabirle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hiç inanasım gelmiyor bu habere. Büyük ihtimalle Dortmund'a transfer olacak yazın.

Mancini redovnim letom stigao u Sarajevo - Klix.ba

Ozetle diyor ki havaalani gorevlileriyle konusmuslar ve Mancini'nin ulkeye giris yapan yolcular arasinda oldugu dogrulanmis, THY ucusuyla gelmis. Resmi olmayan kaynaklar benim daha once bahsettigim Medjugorye'yi ziyaret etmek icin geldigini iddia etmisler.

Bu sitenin genel olarak ciddiligi, guvenilirligi hakkinda bir bilgim yok.

Mancini redovnim letom stigao u Sarajevo - Klix.ba

Ozetle diyor ki havaalani gorevlileriyle konusmuslar ve Mancini'nin ulkeye giris yapan yolcular arasinda oldugu dogrulanmis, THY ucusuyla gelmis. Resmi olmayan kaynaklar benim daha once bahsettigim Medjugorye'yi ziyaret etmek icin geldigini iddia etmisler.

Bu sitenin genel olarak ciddiligi, guvenilirligi hakkinda bir bilgim yok.

Mancini'nin giris yaptigini tespit etmek zor degil. Adamdaki karizma 5 km öteden farkettiriyor kendisini :asd:

Geri
Üst Alt