Mancini Dzeko İçin Bosna’ya Gitti İddiası

Dzeko için değil Benteke için şartlar zorlanmalı. O adamı kulübe kazandıran cennetlik olur. (:

Balotelli'ye ve İbrahimovic'e tercih ederim kendisini.Bu ikisi manyak bize daha normal adam lazım.

Balotelli bence santrafor değil. Milan ondan dibe vurmuş durumda zaten. Balotelli golün peşine düşmüyoki adam geçim uzaktan şut çekiyim vıdı vıdı. Kafa topu falan hak getire deve gibi boyu var kafa golü attığını hatırlamıyorum. Adam bikere kaleye çok uzak oynuyor. İnsanlar oyunlardaki Balotelli nin geleceğini falan sanıyor sanırım.

Dzeko santrafordur. Golün peşine düşer. Ayağı düzgündür. Hızı iyidir. Hava hakimiyeti fiziği yerindedir. Ben en başından beri diyorum Dzeko şu an faal futbolcular arasında takımımıza en çok yararı dokunacağına inandığım santrafordur.

Eskiden transfer yapılmak istenilen oyuncu kaçırılmış öyle sözleşme imzalatılırmış. İbra yarın buraya (Ankara'ya) geliyor hazır ayağımıza gelmiş oyuncu paketleyip sezon sonuna kadar saklarsak dzeko ya falan gerek kalmaz:D

Balotelliden çok katkı vereceine adım gibi eminim...Dzeko hem gol atar hem toplu oyunu sever tam aradığımız forvet..Ama yanına tutup da Burakı koyarsak saç baş yolmaya devam ederiz..

Burak satılmalı tek forvete dönülüp Wess gerçek 10 numara posizyonunda oynamalı. Yedekte oturmayı sorun etmeyecek, Umut'tan daha iyi bir forvet bulunabilirse o da satılabilir.

Burak satılmalı tek forvete dönülüp Wess gerçek 10 numara posizyonunda oynamalı. Yedekte oturmayı sorun etmeyecek, Umut'tan daha iyi bir forvet bulunabilirse o da satılabilir.

Hocam umut senede kemiksiz €1.8 milyon aliyor. Kim verirki okadar ücreti bizden başka. 33 oyuncumuz var, ama hala kadroda ciddi eksikler var. Bukadar ücret alan oyunculari göndermek zor olacak.

Milan Baros (2008/2009) tipi bir forvet lagzim, topu kokluyabilen ve öldürücu vuruslari olan.

Drogba yerine Benteke ya da Dzekomuz olsa ne guzel olur .

güney tribünü ‏@aslan_arena 12 dk.

Ünal Aysal : İsveç milli takımın bulunduğu Ankara HiltonSa oteli'ne giderken görüntülendi Yoksaaaaa: D:D:D" pic.twitter.com/TzzOMfyEhb

Bh4KJmoIMAAQqji.jpg

Geri
Üst Alt