Mancini: ''Galatasaray'ı çok sevdim''

Melih Akan

Berlin Panteri
mancini3.jpg

Dün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşerek ‘Ayrılma’ kararı alan Roberto Mancini 3puan.com’a sıcağı sıcağına çok ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

''Galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. Dünyada bu potansiyele sahip takım yok. Galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler."

Karakteri, karizması olan bir teknik direktördü ama bize uymadığı çok açık. Türkiye de sabır diye bir şey yok maalesef.

Teşekkürler Mancini.

son 3 aydır ben zaten iyi sinyaller almıyordum. Bunu ekonomik olarak değil felsefik olarak söylüyorum.Birlikte çıktığımız yoldan sapmalar var. İstenenler farklı. Başkan bana ekonomik sıkıntılardan bahsetti ama altında başka şeyler olduğu anlaşılıyor.

ilginç.

Senin gidişinin lanetler kabuslar göresi tüpçünün eseri biliyoruz. 6+0 5+3 saçmalıkları olmasa daha güzel işler yapabileceğini CLde kanıtladın zaten.

Bizde seni seviyorduk ama belli edemedik işte. Başarılar dilerim MANCİNİ...

Senin gidişinin lanetler kabuslar göresi tüpçünün eseri biliyoruz. 6+0 5+3 saçmalıkları olmasa daha güzel işler yapabileceğini CLde kanıtladın zaten.

Bizde seni seviyorduk ama belli edemedik işte. Başarılar dilerim MANCİNİ...

Duygularıma tercüman oldun renkdaş.:ka19:

Çok daha büyük başarılar yaşatabilirdi bize.Olmadı...

maca giderken metro bekliyordum bir kez. orada cirkefin biri cikmis, etrafina da 5-6 mal toplamis, bizim baskana ana avrat sövüyordu. kendimi zor tuttum yemin ediyorum. ailem yanimda olmasa dalardim herife. cok igrenc taraftarlarimiz da var maalesef. adam seni 3 senenin 2'sinde sampiyon yapmis. bütün cirkefliklere ragmen. bu sene de sampiyonlugun nasil calindigini cok iiy biliyoruz. böyle enayiler oldugu sürece biz istikrari yakalayamayiz.

Güle güle reis biz büyüklüğümüzden bişey kaybetmeyiz... Ama sen kaybettin bence...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vaybe klube ekonomik yük olmak istemedim demiş klübü benimsemese boyle bir düşünceye girmezdi karekter olarak tam bize uyan bir teknik adamdı tek sıkıntısı çok şanssız bir dönemde gelmiş olması 2yıl önce gelseydi keşke

Geri
Üst Alt