Mancini: ''Galatasaray'ı çok sevdim''

Vay anasını be! Herkes 3puan.com'a konuşuyor. Adamların ne künyesi var, ne muhabir kadrosu var, ne de yazarları var. :D Ama helal olsun adamlara avcılık işini iyi yapıyorlar. :D

Vaybe klube ekonomik yük olmak istemedim demiş klübü benimsemese boyle bir düşünceye girmezdi karekter olarak tam bize uyan bir teknik adamdı tek sıkıntısı çok şanssız bir dönemde gelmiş olması 2yıl önce gelseydi keşke

Herkes karakterli olamıyor kardeş :D

Taptap

Güzel konuşmuş sinyor sağolsun. Galatasarayımıza olan inancımızı ve sevgimizi kaldığı kısa sürede anlamış fakat yeni nesil Galatasaraylılar eskilerin zihniyetinden çok uzak nerede o 14 sene Şampiyon olamamış takımın cefakar vefakar taraftarları nerede bizler gibi sanal alem geyikçileri yada Galatasaraydan geçinen serseri tipli çakma tribüncüler...

Malesef TFF onune engel koydu yoksa kesin kalirdi ve Baskan daha rahat transferler yapardi Mancini icin, su Tupcu belasi gitmedigi surece biz her sene teknik direktor degistiririz, cunku onlarin plani zaten bunu bozma seklinde.. Keske Mancini baska bir zaman gelseydi dicemde yinede geldigi icin tesekkurler, elinden geleni yapti, diger yabanci hocalar gibi ayrilmadi, tam tersi cok guzel bir sekilde (problemsiz).

Dogruyu soylemek gerekirse tam da alisiyordum adama, oyle olunca gicik oldu iste. Neyse insallah kariyerinde daha cok basarilar yakalar, bizde artik onumuze bakmamiz lazim..

Keske ayrilanlar hep boyle gitse. Ilk gunden benimsemeyip elestirdigim biriydi ama 3puan.comdaki yazilanlar bire bir gercekse daha cok uzdu beni. Keske dogru zamanda dogru isimler varken gelmis olsaydi.

Tapatalk

Çok karakterli adam güle güle reis

tapatalk

Yolun açık olsun hocam. Daha önünde uzun yıllar var. Inşallah ilerleyen yıllarda doğru bir zamanda tekrar gelirsin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Karaktersiz biri simdi baskana ve kulübe bok atardi..

Reisin söyledigi sözlere bak. Son paragrafta tuyler diken oldu bende. Adamin dibi işte . Luce gelmesse seni cok özleyecegiz be hoca.

Yolun açık olsun hocam

Yolun açık olsun sinyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9CeDCKjP9iY[/media]

Bizim yerli ezikler örnek alsın.

Ne kadar tdligini begenmesemde ne kadar gitmeni istediysemde her zaman karakterin on numaraydı yolun acık olsun hersey istedigin gibi olsun mancini

Karakterli insandi gercekten yolu acik olsun her iki taraf icinde hayirlisi olur umarim

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok buyuk hocaydi kim ne derse dersin. Bu kadar aleni bir tff fb bjk birligine karsi yarim sezonda iyi isler yapti. Yanlis tercihleri oldugu dogrudur bazen ama bu iyi hoca oldugu gercegini degistirmez.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. Dünyada bu potansiyele sahip takım yok. Galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler."

bunu sadece rakip takım taraftarlarına ve tv programlarına baktığımızda bile anlıyoruz.en basit örnek bu

Geri
Üst Alt