Mancini: ''Genç oyuncuları daha çok göreceğiz''

İbrahim'in özgüveni eksik biraz cesur oynayabilse kendini gösterebilir ama Emre Can'ı çok beğendim..BU çocukta iş var en büyük eksisi yaşı gereği fiziği..Muhakkak vücut mu çalışıyor iyi mi besleniyor artık o kadar kondisyoner var takımda bir ayar verip şu çocuğn fiziki gelişimini sağlasınlar.. Hamleleri falan çok iyi yaşında göre de epey sakin oynuyor..

İbrahim'in de özgüveni var bende. Celtic maçında kaç kez çalım atarak adam geçti, çalım atmayı güveni varsa gerisi zaten gelir. Şu fizik konusunda da bizim gençler neden fizik geliştirmezler ki.

Mancini aslında bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda gençlere pek fazla şans veren bir isim değil. Ama son Inter ve Man City dönemi de bu eksiği finansal olarak karşılayabilecek güçtelerdi.

Galatasaray'da yabancı limiti ve ortalama bir transfer bütçesi ile el mecbur :) Ama oynatsın tabi Mancini bashghan

Batuhan İşçiler'in yaş durumuna bakılarak 3 sene sonra CL'de altyapı oyuncusu olarak oynatabiliyorsak takıma katmak lazım. Aynı şekilde Bursa'da Batuhan Altıntaş var.

Mancini aslında bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda gençlere pek fazla şans veren bir isim değil. Ama son Inter ve Man City dönemi de bu eksiği finansal olarak karşılayabilecek güçtelerdi.

Galatasaray'da yabancı limiti ve ortalama bir transfer bütçesi ile el mecbur :) Ama oynatsın tabi Mancini bashghan

Aslında tam öyle değil , Mancini hem Lazio da hem de Inter'deki ilk sezonunda tamamen genç ve mücadeleci bir takım ile uzun vadede başarı planlıyordu. Juventus'un ve Milan'ın yaşadıklarından sonra yıldız takviyesi yapmaya başladılar ve art arda şampiyonluklar geldi.

Insallah hocam

Insallah uzun yillar kalirsin bizde gercekten bu adami seviyorum herseyiyle yakisiyor bize

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

İbrahim'in de özgüveni var bende. Celtic maçında kaç kez çalım atarak adam geçti, çalım atmayı güveni varsa gerisi zaten gelir. Şu fizik konusunda da bizim gençler neden fizik geliştirmezler ki.

Genelde topu hemen ayağımdan çıkarayım da hata yapmayayım derdindeydi..Birçok pozisyon dikkat ettim önü boşken dribblingi tercih etmedi sağa sola atmaya çalıştı..Tabi bunları eleştiri amaçlı yazmıyorum adam daha ilk kez A takımla maça çıkmış..Sadece oyununda gördüğüm eksik yanı söylüyorum..Kendine güveni gelince çok daha iyi bir İbrahim izleyeceğiz..

fatih_terimin_prensi_2_lige_gidiyor_h2440.jpg

Mertan CanerOzturk nerde ?

fft104mm2386428.jpg

Berk nerde ?

Mertan'ı göndermeselerdi çoktan girmişti hocanın gözüne.

sayın Mancini

şu Aykutu gönderin

gençlere yataraktan para kazanma konusunda

kötü örnek oluyor

Geri
Üst Alt