Mancini Hakkında Birkaç Şey

Emegine saglik arkadas :encouragement:

I am the one who knocks!

Usenmeyıp okudum . Mancını geldıgınden berı bır tane artısı yok takıma. Takım ligde 3.sırada geldıgınden berı deplasmanda mac kazanamadı dogru durust. Burak yılmaz sag acık oynar sneıjder sol acık. Devre arasında dandik genc oyunculara dunyanın parasını verdirtti. Takımın hala bir sistemi yok. Ben galatasarayın basında skibbe dahil mancınıden daha rezil bir hoca gormedim. Birde simdi gecen sene ile hemen hemen aynı puandayız gibi sacma sapan bir savunma basladı. Her sene kendı ıcınde kendı kosullarına gore degerlendırılır. Gecen sene takım kazanması gereken butun macları kazandı. Ve en sonunda da 9 puan farkla sampıyon oldu. Ortada bir rakip olmadıgı icin sıkmadı. Bu sene deplasmandki en kritik maclarda bir tane galibiyetimiz yok. Ayrıca sezon sonunda gecen sezondan en az 10 puan asagıda bitirecegiz bu sezon. Bu mancını tekme tokat kovulacak baska cıkar yol yok

Renktaş şu yazdıklarına Mancini'yi tanımasak inanacağız.Yahu adamın bizdeki başarısını sadece Juventus maçı üzerine göstermişsin.Mancini çok çok iyi bir hoca değil.Ben şu iki maçtan önce seneye kendisine fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyordum ancak son maçtan sonra böyle bir maceraya atılmak intihar olur...

Renktaş şu yazdıklarına Mancini'yi tanımasak inanacağız.Yahu adamın bizdeki başarısını sadece Juventus maçı üzerine göstermişsin.Mancini çok çok iyi bir hoca değil.Ben şu iki maçtan önce seneye kendisine fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyordum ancak son maçtan sonra böyle bir maceraya atılmak intihar olur...

Mancınının geldıgınden berı takıma kattıgı hıcbır sey yok. Skibbe dahil bu adamdan daha reziline ben gormedim. Takım bu sene juventus macı harıc kazanması gereken hicbir macı kazanamadı. Bu adam her sekilde gidecek tazmınatınıda bu adamı basımıza bela eden aysal beyefendi odeyecek

arkadaş burda mancini diyor ama anlattıgı sanki mourinho:))tanımasak bilmesek mourinho sanıcaz.ya arkadaş mourinho çözememiş manciniyi sen mı çözdün:)

Fatality çekmiş arkadaş bence dağılalım

Saçmalık. Bu adam kariyeri olmayan taktiksel bilgiden yoksun beceriksizin teki. Fatih Terimle kıyas haddine bile değil. Hocanın takımıyla italya kupasını aldı. Hocanın taktigiyle gruptan çıktı. Sonra kendi taktigiyle agzimiza sicti.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Yok artık

Arkadaşlar forumdaki bi saçmalıktan dolayı alıntı yapamıyorum, bu yüzden sondan başlayarak cevap verecem

@Cevher Aslan

Bak ben de yazımda bundan bahsettim, Fatih Terim geçen sene sürekli aynı 11 ve yedek kulübesindeki 7 adamın sabit olarak 2-3'ünü kullanarak götürürken şu anda Mancini'nin anlam veremediğin kararlarına rağmen şu anda Terim'den daha başarılı görünüyor. Mancini de insan, hata yapar. Bu hatalarına rağmen Terim kadar başarılı, kendi istediği oyuncular gelince ve bir hazırlık sezonu geçirince şans verilmeyi hak etmiyor mu bu adam.

@Mehmet Yavuz

Aynı mantıkla Almanya'da Dortmund'un da Bayern Münih'den şampiyonluğu alması imkansız olurdu değil mi? FT'nin kurduğu Galatasaray ligin en pahalı takımı da ne oluyor? Alex Ferguson ve ManU'dan bahsediyoruz, adamların şampiyon olamadığı son 10 sezonda namağlup Arsenal, Chelsea'nin ilk şampiyonluğu bu sırada ManU'nun yapılanması ( Ronaldo, Carrick, Rooney gibi isimlerin gelmesiyle) ardından tekrar domine etmesi ve yine araya giren şampiyonluklarda müthiş savunma yapan Chelsea ve City var. City Mancini ile şampiyon olduğu sene ligin en çok gol atıp en az gol yiyen takımı. Ve Mancini'ye ruhsuz diyenler, o sezon Mancini açıklamalarını ve City'nin son 5 hafta maçlarını izlesin. Özellikle son maç, o geri dönüşün gerçekleşmesi için gerçekten bir ruh lazım.

@Burak Tuğcu

Beşiktaş Fernandes ve Almedia gibi oyuncularla olan problemlerini çözüp, sakatlık problemleri yaşamasaydı onlar da bize 5-6 puan fark atmış olurlardı. Bilic çok kısıtlı kulüp kariyeri olan bir hoca bunları başardıysa, Mancini çok daha iyi olurdu. Çünkü BJK'nin kadrosu Mancini'nin sistemine daha uygun. Pivot santrafor(Almedia-Pektemek), oyun kuran ve adam eksilten kanat oyuncuları ( Olcay-Gökhan Töre), Oyun kurucu ( Fernandes), kesici ( Hutcinson-Veli-Necip) oyuncuları bizden daha efektif. İyi demiyorum, daha efektif kullanırdı.

Bak bak bak dünya kadar para harcamış. Amrabat'a 8 milyon euro sayan Taffarel'di değil mi?

Yine istatistik koyalım.

Mancini'nin şu ana kadar harcadığı toplam bonservis: 18.900.000 Euro

Alınan futbolcu sayısı: 8

Kişi başı ortalama bonservis bedeli: 2.362.500 Euro

aldığı oyuncuların yaşları: 18-18-18-20-21-21-23-24

ortalama yaş: 20.3

Fatih Terim'in sadece geçen sezon yaptığı harcama (13-14): 22.750.000

Alınan futbolcu sayısı: 5

kişi başı ortalama bonservis bedeli: 4.550.000 Euro

aldığı oyuncuların yaşları: 18-28-29-30-30

ortalama yaş: 27

Bundan bile Mancini'nin ne yapmaya çalıştığını süzebilirsiniz. Devre arası hangi aklı başında, futbol kültürü olan bir takım formda bir oyuncusunu gönderir? Hadi gönderdi diyelim, ederinin en az 2 misline satar adam. Sneijder İnter'de oynasaydı 20 milyon euro'dan aşağı alamazdık devre arası onu. Ya da Drogba'nın maaşı ödenseydi gelmez di, maaş dediğimiz tahahüt edilen 10 milyon euro.

birkaç şey demiş 15 tanesi juve maçı:)

sen rizede 90.dakikada yapılan 2 değişikliği

karabükte drogbanın oyundan çıkışını

sabrinin sol bek oynayışını

wesley ısrarla solda oynatmasını

her maç maç içinde 5 farklı taktik değiştirmesini bi anlatsana bize

birkaç şey demiş 15 tanesi juve maçı:)

sen rizede 90.dakikada yapılan 2 değişikliği

karabükte drogbanın oyundan çıkışını

sabrinin sol bek oynayışını

wesley ısrarla solda oynatmasını

her maç maç içinde 5 farklı taktik değiştirmesini bi anlatsana bize

Futbol düzenine bakmadan yabancı teknik direktör değiştiriyoruz sürekli, suçlu hep onlar.Yabancı teknik direktörleri sabote eden Türk futbolcuları, yabancı sınırı gibi uygulamaları da düşünmek lazım biraz.

O 5 kişi kimdir ?

Ayrıca, Amrabat şuan keşke kadromuzda olsaydı diyorum, diyoruz. Ek olarak, Mancini'nin aldığı ücreti de yazar mısın ? Alacaklarını da..

Saçmalık. Bu adam kariyeri olmayan taktiksel bilgiden yoksun beceriksizin teki. Fatih Terimle kıyas haddine bile değil. Hocanın takımıyla italya kupasını aldı. Hocanın taktigiyle gruptan çıktı. Sonra kendi taktigiyle agzimiza sicti.

Bir sonraki sezon da Fiorentina ile sonuncu olup küme de düştü o da not edilsin.

Bir sonraki sezon da Fiorentina ile sonuncu olup küme de düştü o da not edilsin.

Bu krizi nasil yönetecek merak konusu. Benim sampiyonluk ümidim Fener macina kadar sürecek (Tabi fark oraya kadar dahabda acilmassa). Ama ücüncülük ihtimali de baya yüksek oldugunun bilincindeyim. Fener maci cikis icin büyük sans. Konya yi napip edip yenmemiz lazim.

Bakın ben Mancini'nin değişikliklerinden söz ettim mi? Aksine sürekli taktik değiştiren biri olarak bahsettim. Benim de izah edemediğim değişikliklerine rağmen adam geçen sene aynı haftaya nazaran daha fazla puan toplayıp, Türkiye Kupası'nda devam ediyor mu? Ediyor.

Ben istatiklerden yola çıktım, buna göre değerlendirin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt