Mancini Hakkında Birkaç Şey

Katıldığım noktalar var. Ama Taraftarın tepkisi, en azından benim tepkim, Mancini'nin taktiksel bilgisizliğine değil. Ki taktiksel bilgisi yok demek saçmalık.

Geçen sezonki Terim'in takımından 1 puan fazla toplamış, daha zor Şamp Ligi grubundan çıkartmış falan bunları geçelim. Benim tepkim bunlara;

-Chelsea maçı dk 68. 2-0 gerideyiz, yedek kulübesinde plajda güneşlenir gibi ayaklarını uzatmış sırıtıyor. (Geçen sene bu takım Real Madrid'e 15 dakikada 3 attı)

-Ligde Karabük maçı skor 0-0, dk 89 Drogba çıkıyor Ceyhun giriyor.

-Açık ara farkla lig sonuncusu, 25 maçta 4 galibiyeti olan Kayserispor, lig tarihinde bizi sadece 1 kere yenmiş 1974'te.

-Lig 2.liğinin çok önemli olduğu bir sezon (ki bence lig 2.liği başarısızlık değildir Şamp Ligine gitme kapısı olduğu için) ama lig 2.si bile değiliz bugün, ligde 2 kere yendiğimiz BJK'nin 1 puan gerisindeyiz. 1 maçta BJK bizi yenmiş olsa 7 puan gerisinde olacaktık.

-Formsuz Selçuk İnan her maç ilk 11, dünyanın en iyi 8-10 forvet arkası orta saha oyuncusu Sneijder sol açık oynatılıyor israrla.

-Mancini geldiğinden beri aynı 11 iki maç üst üste sahaya çıkmadı!!! (20 lig maçı 7 Şamp Ligi maçı)

-Ve belki de en önemlisi, sahadaki ruhsuz futbol....

Mancini' nin üzerine bu kadar gidilmesini ben de pek doğru bulmuyorum işin açıkçası.

Ancak; Mancini' yi savunmak için kullanılacak doneler bunlar olmamalı.

Öyle bir yazılmış ki sanki Galatasaray ilk defa Juventus gibi üst düzey bir Avrupa takımını yendi.

Bir de Fatih Terim ile kıyaslayınca mı Mancini iyi olacak?

Mancini ligde geçen seneye göre Fatih Terim' den 1 puan fazla almış. Ölçüt budur yani. Birisi de çıkıp dese ki ama "Grup kolaydı, değildi. Şampiyonlar Ligi' nde geçen sene Fatih Terim 10 puan aldı, bu sene Mancini 7. Fatih Terim çeyrek final oynattı, Mancini oynatamadı." N' olcak?

Fatih Terim transfer hataları yapmış ama Mancini' nin her aldığı döktürüyor sanki.

Ayrıca "it, köpek, aptal, cahil" gibi ifadeler gerçekten hiç yakışmamış.

Mancininin geldiginden beri klube verdigi hicbirsey yok. Hani selcugu buragı kesersin yerine baskalarını denerin ama 3. olursun o zaman derim ki basarısız oldu ama en azından birseyler denedi. Bu ada 100m.euro transfer butcesi verirsen basarılı olur.

Mancininin geldiginden beri klube verdigi hicbirsey yok. Hani selcugu buragı kesersin yerine baskalarını denerin ama 3. olursun o zaman derim ki basarısız oldu ama en azından birseyler denedi. Bu ada 100m.euro transfer butcesi verirsen basarılı olur.

ft'nin tr sinirlari disinda herhangi bir kulub tarafindan ciddiye alindigini gormek mumkun degil.

ne diyon sen ya. adamlara bak formanin onune yazdirmislar unal aysali protesto etmek amaciyla

1004860_660662540662259_432286544_n.jpg

Arkadaşlar selamlar,

Yazı uzun olduğundan pek hatırlanmıyor sanırım ama şurasını hatırlatmak isterim

--ALINTI--

Terim vs Mancini

Avantaj kıyası:

-Terim takıma alışıktı.

-Terim lige alışıktı.

-Terim takımı kendisi kurmuştu.

Bu avantajlara göre Terim, Mancini'den avantajlı başlamıştır.

Buna karşın sizin iddialarınıza göre mancini;

-Taktikten anlamaz.

-Takımın işleyen ahengini de bozar.

-Geçmişteki başarıları yalnızca paraya bağlıdır. Teknik direktör falan değildir.

Yani bu dezavantajlara sahiptir.

Bu dezavantajlara rağmen Fatih Terim ile Mancini'nin lig performansı aynı mı?

Evet.

--ALINTI--

Ben Mancini'ye muazzam başarılı oldu demiyorum ki. Sizin dediğiniz Mancini'nin eksikliklerini ve Terim'in artılarını yazımda belirttim zaten. Buradan yüklenmeniz doğru değil

Arkadaşlar selamlar,

Yazı uzun olduğundan pek hatırlanmıyor sanırım ama şurasını hatırlatmak isterim

--ALINTI--

Terim vs Mancini

Avantaj kıyası:

-Terim takıma alışıktı.

-Terim lige alışıktı.

-Terim takımı kendisi kurmuştu.

Bu avantajlara göre Terim, Mancini'den avantajlı başlamıştır.

Buna karşın sizin iddialarınıza göre mancini;

-Taktikten anlamaz.

-Takımın işleyen ahengini de bozar.

-Geçmişteki başarıları yalnızca paraya bağlıdır. Teknik direktör falan değildir.

Yani bu dezavantajlara sahiptir.

Bu dezavantajlara rağmen Fatih Terim ile Mancini'nin lig performansı aynı mı?

Evet.

--ALINTI--

Ben Mancini'ye muazzam başarılı oldu demiyorum ki. Sizin dediğiniz Mancini'nin eksikliklerini ve Terim'in artılarını yazımda belirttim zaten. Buradan yüklenmeniz doğru değil

yaw he he aynı geçen 2 sezon ne olacak o iki süper kupa ne olacak hay bu sezon başındaki 5 maçlık değerlendirmeniz batsın

Yabancilarin Türkiye´de basarili olmalari zor. Lig basladiktan sonra göreve gelip basarili olmalari cok daha zor.

Mancini´yi elestirebiliriz, bende elestiriyorum. Ama Mancini´den önce sorgulanmasi gereken o kadar cok olay var ki.

Kardesim, güclü yönetimi dagitip sinerjiyi bozan bizdik. Dürüst, Öztürk, Albayrak gibi sevilen adamlari uzaklastiran bizdik.

Fatih Terim´in ayrilisinin önünü acan bu olayi baslatan da bizdik. Iyi giden herseyi bozan, sinerjiyi bozan bizdik.

Zaten bu sene böyle basladi, inancimiz kirilmisti. Taraftar kirgindi, oyuncular saskindi.

Simdi sucu sadece Mancini´ye atip rahatlamak bize yakismaz.

Mancini kadar Ünal Aysal da sucludur maalesef. Hatta ondan cok daha fazla hatalidir bu sene.

Yabancilarin Türkiye´de basarili olmalari zor. Lig basladiktan sonra göreve gelip basarili olmalari cok daha zor.

Mancini´yi elestirebiliriz, bende elestiriyorum. Ama Mancini´den önce sorgulanmasi gereken o kadar cok olay var ki.

Kardesim, güclü yönetimi dagitip sinerjiyi bozan bizdik. Dürüst, Öztürk, Albayrak gibi sevilen adamlari uzaklastiran bizdik.

Fatih Terim´in ayrilisinin önünü acan bu olayi baslatan da bizdik. Iyi giden herseyi bozan, sinerjiyi bozan bizdik.

Zaten bu sene böyle basladi, inancimiz kirilmisti. Taraftar kirgindi, oyuncular saskindi.

Simdi sucu sadece Mancini´ye atip rahatlamak bize yakismaz.

Mancini kadar Ünal Aysal da sucludur maalesef. Hatta ondan cok daha fazla hatalidir bu sene.

ilk cümle önemli olan başkan bunu anlayıp ona göre hareket etseydi bu durumlara düşmezdik ama futboldan anlamamasının kurbanı olduk,mancini 19. hafta itibariyle fener ile aradaki farkı 4e indirdikten sonra kadro istikrarını yakalamalıydı bu yüzden oda suçludur, her hafta farklı bir 11 sahaya sürdü, oyun içinde garip tercihlere gitti, formsuz adamlarda ısrar etti,fanteziye girişmeyip herkesi mevkisinde oynatsa bugün oyuncu grubu eleştri alırdı sadece, başkan kadar olmasa da mancini de suçludur bu durumda

what mantik. morinyo 2 ayri takimla cl kupasi kazandi gittigi her takima essek futbol oynatti ,premier lig kazandi. guardiola futbol oynatiyor keza. alay ettiginiz mancini'nin dahi ingiltere'de kendine gore sayginligi var. terim gs'yi 6s etmekten saga sola kufur etmekten baska napmis? oynattigi rezil topu gec 3 doneminden 2sinde 300 tane atboku adama kulubun dolarlarini sacmaktan baska bisey mi yapti terim. ha yapti evet 2011 sezonu icin hakkini vermisiz zaten bi onceki postta. bir de firenze halkina kazik atmaya binaen milan'dan 3.5 ayda shutlandiydi onu da anektod olarak not duselim.

ft'nin tr sinirlari disinda herhangi bir kulub tarafindan ciddiye alindigini gormek mumkun degil.

Galatasaray dışında Milli takım ve Fiorentina'da başarılı oldu.

Milli Takim la ne basarmis ? Kupa getirdi mi ? 2006 da bizi rezil etmedi mi ? 2010 da nerdeydik... ? Emre hala oynuyor Milli takimda, yani Mancini ye laf atmak icin, fatih terimi savunmayin

bir araştır milli takım karnesini sonra konuş u21 ümit milli takımla akdeniz olimpiyatlarında tek şampiyonlugumuz fatih terimle ilk defa avrupa kupası finallerine 1996 da Fatih terim ile katıldık.2008 avrupa 3.lugu ilk defa Fatih terimle kazanıldı.turnuvanın en iyi teknık direktörü seçildi.ne seviyorsunuz sallamayı.

Milli Takim la ne basarmis ? Kupa getirdi mi ? 2006 da bizi rezil etmedi mi ? 2010 da nerdeydik... ? Emre hala oynuyor Milli takimda, yani Mancini ye laf atmak icin, fatih terimi savunmayin

Konunun ortasından girince muhabbettin ne olduğunu kavrayamamışsın.Mancini'yi savunmak için Terim'e laf edilmesi üzerine cevap yazdım.Yok neymiş 96-2000 başarıları tamamen Hagi'ye aitmiş.Malesef Terim düşmanlığı talihsiz cahil cühela yorumlara sebep oluyor.

2008'de Avrupa da yarı final başarıdır.2010'da nerdeydik diyorsun Fatih Terim gittikten sonra 4 yıl içinde Milli takım nereye gitmiş?

Tarihimiz de 2 kere avrupa kupasına katılmışız ikisinde de Fatih Terim. 2002'de ki dünya kupasının da gizli kahramanıdır.

bir araştır milli takım karnesini sonra konuş u21 ümit milli takımla akdeniz olimpiyatlarında tek şampiyonlugumuz fatih terimle ilk defa avrupa kupası finallerine 1996 da Fatih terim ile katıldık.2008 avrupa 3.lugu ilk defa Fatih terimle kazanıldı.turnuvanın en iyi teknık direktörü seçildi.ne seviyorsunuz sallamayı.

tamamda bir sen biliyorsun akdeniz sampionlugu, yayla kupasini da yapalim orda da olalim, ah ne güzel, ne b.kuna avrupa ve dünya kupalari... zaten akdeniz de sayilcak rakipler kim ? Fransa, Ispanya ve Italya... baska da kimse yok.

Grupta 4. olduk... vay be ne büyük basari. Yani birakin bu isleri. 80 Milyonluk bir ülkeyiz, her 6isar sene anca bir kupaya katiliyoruz ve katilinca kendimizi avutuyoruz, ve o yüzden yine 4-6 sene yokkuz.

Konunun ortasından girince muhabbettin ne olduğunu kavrayamamışsın.Mancini'yi savunmak için Terim'e laf edilmesi üzerine cevap yazdım.Yok neymiş 96-2000 başarıları tamamen Hagi'ye aitmiş.Malesef Terim düşmanlığı talihsiz cahil cühela yorumlara sebep oluyor.

2008'de Avrupa da yarı final başarıdır.2010'da nerdeydik diyorsun Fatih Terim gittikten sonra 4 yıl içinde Milli takım nereye gitmiş?

Tarihimiz de 2 kere avrupa kupasına katılmışız ikisinde de Fatih Terim. 2002'de ki dünya kupasının da gizli kahramanıdır.

bana göre de bütün Fatih Terim in basariliarin sahibi gizli kahramani Derwall dir, Baskalarina gelince cahil bir düsünce oluyor Teirm efendi ye gelince cahil düsünce degil, Senol Günes daha iyi bir td bana göre

Hiçbir zaman basına bakarak antrenör eleştirmeyen biriyim. Rijkaard'ı da sonuna kadar desteklemiştim. Her antrenörün görevinin sonuna kadar takımın başında kalması taraftarıyım. AMA! Gerçekten kötüde bu kadar ısrar eden, sanki dalga geçiyormuş gibi takımın iyi veya yetenekleri oyuncularını sürekli devre dışı bırakan, kötü giden oyun adına hamlelerini 1 değil, 2 değil, 3 değil, 5-6 kere 85'ten sonra yapan, bu da genelde vakti geçirmekten başka işe yaramayan, ısrarla ve ısrarla saçma sapan, işe yarmadığı ve takıma zarar verdiği kesin olan kararları istikrarlı biçimde uygulayan bir adam.

Mancini yerine standart bir kenar adamı olsa, hiçbir şey yapmasa sadece herkesi mevkisinde oynatsa ve mantıklı dakikalarda oyuna müdahale etse biz bu kadar puan geriye düşmez, aksine önde bile olabilirdik. Fenerbahçe bize şampiyonluğu hediye etmek için o kadar çok çabaladıki, bizim kibar italyanımız aynı şekilde reddetti bu ince ikramı.

Bu sene gerçekten çok önemliydi. Fenerbahçe'ye tarihimizin en büyük darbesini indirecektik. Ama engel oldu Mancini.

bana göre de bütün Fatih Terim in basariliarin sahibi gizli kahramani Derwall dir, Baskalarina gelince cahil bir düsünce oluyor Teirm efendi ye gelince cahil düsünce degil, Senol Günes daha iyi bir td bana göre

Kardeşim Galatasaray'ın 2000 kadrosunu al.Hagi yerine Yıldıray, Alpay yerine Popescu, Tafarel yerine Rüştü'yü koy alsana 2002 Milli takımı.

Neresi saçma.

tamamda bir sen biliyorsun akdeniz sampionlugu, yayla kupasini da yapalim orda da olalim, ah ne güzel, ne b.kuna avrupa ve dünya kupalari... zaten akdeniz de sayilcak rakipler kim ? Fransa, Ispanya ve Italya... baska da kimse yok.

Grupta 4. olduk... vay be ne büyük basari. Yani birakin bu isleri. 80 Milyonluk bir ülkeyiz, her 6isar sene anca bir kupaya katiliyoruz ve katilinca kendimizi avutuyoruz, ve o yüzden yine 4-6 sene yokkuz.

bu yazdıklarına kendın bıle ınanmıyorsun ama bunları yazmaktan baska caren yok.lig sonuncusu kayserıye kendı sahasında yenılen ligde 3. olan berbat futbol oynayan takımın ne taktıgı ne kadrosu bellı olan GS ı hedefsız amaçsız bırakmış bır teknık direktöru savunmak da zor zanaat sana basarılar işin çok zor nereden tutsan elınde kalır.mıllı takımı avrupa şampiyonasına tek göturen Fatıh hoca akdenız olımpıyatı şampiyonu yapan tek Fatıh hoca uefa kupası alan tek fatıh hoca lıgde 6 şampiynluk la en çok şampiyonluk gören td fatıh hoca ve fatıh hoca kötu bize bu rezıl futbolu oynatan ve bızı hedefsız bırakan mancını ıyi ne içtiiysen bende ıstıyorum.ıyımış.

Geri
Üst Alt