Mancini: "Henüz Inter’den kimseyle görüşmedim"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
roberto-mancini-mancheste-399459.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, La Gazetta dello Sport’a verdiği röportajda Inter’e döneceği yönündeki iddiaları yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, La Gazetta dello Sport’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Inter’den şu ana kadar kimseyle görüşmediğini ifade eden Mancini şunları söyledi:

‘‘İtalya’ya özlüyor muyum? Bakın, burayı seviyorum. Galatasaray organize bir kulüp. Kulübe; üçüncü dünya ülkesinde oynanan bir yer gibi bakmıyorum’’

‘‘Ancak İtalya’yı özlüyorum ve yurt dışında yaşayan herkesin orayı özleyeceğini düşünüyorum’’

‘‘Inter’e dönmek konusunda birisiyle görüştüm mü? Hayır. Moratti’yle dahi görüşmeyeli uzun zaman oldu’’

‘‘Juventus’a dönmek mi? Açıkça söylüyorum: Galatasaray’da iki yıllık daha kontratım var. Şu anda kesin olan tek şey bu. Her zaman söyledim ve söyleyeceğim. Juventus aralarındaki en iyi takım’’

Eurosport.com

İtalya milli takimina kaptırmamak için güzel bir tazminat maddesi koydurdu uyaniklar.

İnter veya Juve'ye gider

tapatalk

‘‘İtalya’ya özlüyor muyum? Bakın, burayı seviyorum. Galatasaray organize bir kulüp. Kulübe; üçüncü dünya ülkesinde oynanan bir yer gibi bakmıyorum’’

Röportajın tam doğru olduğunu varsayarsak, adamın italyayı özlüyormusun sorusuna verdiği cevap manidar, üçüncü dünya ülkesinde oynanan bir yer gibi bakmıyorum diyor ama aslında aklında böyle birşeyin olduğu da belli oluyor, sanki kompleks edinmiş gibi bir izlenim bırakıyor çünkü soruyla verilen cevap tutarsız. Mancini'nin ilk geldiği dönemde ki yurtdışı kaynaklı haberlerde de neden orayı(küçük,3. dünya vs vs) tercih etti anlam veremedik gibi yorumlar vardı. Böyle adamlar yaramıyo bize

Mancini'ye kesinlikle iyi teklifler gelir. Juventus, Milan, İnter, Tottenham daha şimdiden bu takımların adı geçiyor. Mancini gider bence.

kupayı alırsa 2.bitirirse 10 numara olacak GSyi 8 den aldı 2.yaptı tr kupasını aldı diye tottenham felan sulansada 9mden kurtulsak :D

Eğer takip ediyorlarsa ne Inter, ne Juventus ne de İtalya milli takımının teklif götüreceğini sanmam.

Adamın kafa bir milyon, Semih' i sağ bek oynatıyor falan.

Geri
Üst Alt