Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

Oğuzhan Özmen

Aslan Üye
Farklı farklı konularda bu konu tartışılıp Mancini değerlendiriliyor, konu bütünlüğünü sağlamak adına tek başlıktan devam edebiliriz.

Soruya net bir cevabım yok ama sezon sonu gider diye düşünüyorum.

Sene sonuna kadar devam edilmeli.Gelecek sene yeni bir hoca alınmalı.Bana göre Hamza Hamzaoğlu olmalı bu hoca ama başkanın Türk hoca alacağını sanmıyorum.Lucescu'yu alabilsek bari.

Mancini' yi değerlendirmektense, seneye yeni teknik direktörümüz kim olmalı, onu değerlendirmeye başlasak daha iyi olur diye düşünüyorum.

bu sene ligi 2.bitirelim sonra karar veririz.mancini de gönderilecegini biliyor zaten takımı kendi haline bıraktı.tazminat hesaplarından baska bir şey düşündüğü yok.

yeni seneye kendisi ile başlamak intihar olur ama ne o istifa eder, ne biz kovabiliriz.

Simdiden unal aysal hoca arayisina baslasin anlassin sonra gec ola bilir yeni sezona hazir olsun

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Kulüp menfaati için istifa edilmesi sağlanmalı. Yollanması çok büyük külfet demek. Bunu zor kaldırır kulüp.

Michael Laudrup gelmeli . Alternatifleri Murat yakin ya da Bielsa .

şampiyonlar ligi giderse aysalla ikisi birlikte gitsin ruhsuz topçularıda yanlarında götürsünler şu saçma ligte ilk 2 ye girememek her anlamda başarısızlıktır

elbette

takımın başında kaldığı her dakika zarar

bir an önce yeni sezonun planlaması yapılmalı

Düşünmesi bile saçma bavulunu valizini atkısını alsın defolsun gitsin.

Evet ama sene sonuna kadar kalmalı. Lucescuyu ikna edilmeli o zamana kadar hazır altan mesajları yoluyorken bize.

Lucescunun seviyesi hem beli , hem ülkeyi iyi biliyor hemde taraftar daha çok sabır gösterir ona. Eğitici tarafıda var üstelik.

Kan değişikliği şart ama tazminatı belimizi büker.

İstifa etmesini bekleyenler hangi dünyada yaşıyor bilmiyorum. Siz olsanız milyonlarca euroyu bir kenara koyup istifa eder miydiniz? Kıdem tazminatı için mobbingin kralını sineye çekip emekliliğini doldurmaya çalışan nice insan gördüm, bu adamın alacağı paranın onbinde biri için! Dünyaya geri dönün!

Ancak anlaşma yapılıp alacağının bir kısmından feragat etmesi istenebilir. Bu durumda da yine onun insafına kalacağız.

Başkan yaktın bizi!

Kesinlikle istifa etmez, 3üncü olunca sene sonu tazminatiyla birlikte kovariz.

Geri
Üst Alt