Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

Kendisi birakip gidecekse sorun yok aksi halde yollanmamali,yollarsak eger yerli oyuncalarin eline. Buyuk bir koz veririz,istedikleri zaman oynarlar,istemedikleri zaman gelen hangi hoca olursa olsun ayagini kaydirmaya calisirlar.

Ayrica isin tazminat boyutuna hic girmiyorum bile.

Mancini istifa etmez de sebebi 9 milyon almaktan öte 9 milyon vermemek. Kim sözleşmeden cayarsa o tazminat ödemek zorunda. Ben öyle biliyorum..

iddaa ediyorum gelecek sene şans verilmeli diyenler aşağıdakilerden yarısından fazlası

1-terim düşmanı

2-izeti begenirler

3-chedjpu müthiş transfer derler

4-amrabatı begenirler

5-melo yollanmalı wellington alınmalı diyenler

Mancini gercek Gslıdır niye tazminat alsın ki parator degil o karıstırmayın

Tapatalk

olmuyor.olmayan bir seyide zorlamaya gerek yok.Belki o kendince hakli.öylede gözüküyor.fubolcu..da kendini hakli görüyorr.Maya bozuk cikti

hani süte maya calmak terimi vardir ya.maya bozuk cikti.(ben burda mayanin bozuk oldugunu söylemiyorum).uyusma olmadi..Artik bundan sonra yapacak tek dogru yolu bulmaktir.Benim görüsüm bizi bilen biz taniyan td ihtiyacimiz var .buda terim ve denizliden sonra Senol Günes dir.Ben görüsüme futbolcularin karsi gelecegine sanmiyorum..Ayrica günes sampiyonliga ac teknikdiretör.ayrica Galatasaray camiasi sahip cikarsa Arkasinda durursa basarili olacagina inaniyorum .Ayrica yeterli destek verirsekTrabzonda oldugu gibi FB medyasi onu ezemiyeccektir.

Neyse cok Mesaj yazan olmuyan biri olarak herkese selam sevgilerimi sunuyorum.

iddaa ediyorum gelecek sene şans verilmeli diyenler aşağıdakilerden yarısından fazlası

1-terim düşmanı

2-izeti begenirler

3-chedjpu müthiş transfer derler

4-amrabatı begenirler

5-melo yollanmalı wellington alınmalı diyenler

Hayri Cund

Emir Sato

Mertcan Karpınar

Umutsu Bilmemne

Hakan Delikanlı ve diğer goygoycular.

Getirmek hataydı.. Getirirken defalarca söyledim sezon sonu gelmeden gitsin diye konular açılacak diye.. Şimdi de farklı şeyi düşünmüyorum bu saatten sonra pek birşey değişmez gitse de kalsa da gitse de kim gelecek ne olacak bu sezon gitti.. Gelen adam geçici olmamalı ve erkenden gelip sezon yapılandırılmasını kurmalı yazık oldu Hasan,Ümitte kalsaydı şuandan kötü olamazdık.. Vereceğin onca paraya yazık..

Zamanında Adnan Polat'ta inat etti, Rijkaard'ı göndermem dedi sezon başlayınca da gönderdi. Sonra neler yaşadık biliyorsunuz. O yüzden yol yakınken ayrılmakta fayda var. Işık vermiyor, oyunu okuyamıyor maalesef.

Kalırsa önümüzdeki sezonda çöp olucak bu kesin.Orta sahada ceyhunu forvettte umut la burakı ısrarla koyan adam benim gözümde hoca değildir.Aysal versin 6 yı kendi cebinden bi zahmet göndersin.Yoksa onada güle güle seneye.

Kendisi birakip gidecekse sorun yok aksi halde yollanmamali,yollarsak eger yerli oyuncalarin eline. Buyuk bir koz veririz,istedikleri zaman oynarlar,istemedikleri zaman gelen hangi hoca olursa olsun ayagini kaydirmaya calisirlar.

Ayrica isin tazminat boyutuna hic girmiyorum bile.

Sabote edildiğini düşünüyorsa şu şu oyuncular beni sabote ediyor desin ya da deşifre etmeden performanslarından memnun değilim vs. bahane bulup kadrodışı bıraksın. Böyle yapıp 3-5 oyuncunun biletini kesse hepimiz saygı duyar hoca teşhisi koydu neşteri vurdu derdik. Görünen köy kılavuz istemez. Mancini kalırsa seneye de benzer şeyler yaşanacaktır.

Sistem, taktik vs bizim ülkede bir yere kadar. Bizim Türk oyuncuları taktikten falan anlamiyor. Vereceksin gazı, aslanim oyna diyeceksin o şekilde.

Mancini sadece taktik vermeye çalıştı takıma ve başarılı olamadı.

Kesinlikle yollar ayrılmalı seneye de aynısı olacak çünkü.

# tapatalk #

7 ay sonra hala maç sırasında galibiyet malubiyet durumunda yapacak taktiksel değişiklikleri öğretmeyip kağıtla maç sırasında yazıp veren bir hocadan pek birşey beklemem ben şahsen..

Yok hacı naptın sen :)

"Alınan bilgiye göre, Mancini'nin sözleşmesinde sadece sözleşmeyi bozan taraf için tazminat hakkı oluşuyor. Mancini görevi devam ederken gelecek bir teklife evet demesi durumunda 9 Milyon Euro tazminat ödeyecekti."

Kaynak yasaklı olduğu için koyamadım.

Geri
Üst Alt