- 4 Ağustos 2009
- 90.904
- 72.204
- 5.358
Ayirmayalim da gelecek seneyi de yakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Alınan bilgiye göre, Mancini'nin sözleşmesinde sadece sözleşmeyi bozan taraf için tazminat hakkı oluşuyor. Mancini görevi devam ederken gelecek bir teklife evet demesi durumunda 9 Milyon Euro tazminat ödeyecekti."
Kaynak yasaklı olduğu için koyamadım.
Başka bir takım isterse tazminat öder o ayrı. Zaten o tazminatı da kendi değil, isteyen kulüp öder. Ama kendi istifa ederse ceketini alır gider, onda bir problem yok.
Eğer gitmesin diye direten başkansa?Sonuçta bu maddenin işlememesi için karşılıklı anlaşma gerekli.
Ha öyle bir durum varsa elbette ki tazminat öder. Yani en basit örneği Villas-Boas için 15 milyon tazminat aldı Porto. Eğer hocanın gitmesini istemiyorsan elbette tazminat alırsın ama genelde bu çok başarılı durumdayken bir anda takımı bırakıp gitmek isteyen hocalar için geçerli oluyor, tersi durumlarda zaten herkesin canına minnet![]()
Öyle tabiiDa işte kim gelecek. :S
Gelmesi hataydi gondermemek daha buyuk hata olur.Cunku bu adam surekli bize deli para harcatir ama oyun olarak asla karsiligini veremez.Dk'dan sonra Italya talip olsa da bizde kurtulsak.
Ya biz şu işten tazminatsız kurtulalım da, önemli olan oHocadan bol ne var dünyada
![]()
İtalya sözleşmeyi uzattı..
Hadi ya valla umudum onlardaydiTazminati da astronomiktir kesin bu adamin Ingilterede filan talip olanlar ciksa bari .
Ben bi' Mancini türevi daha kaldıramam![]()
Kimse kaldıramazRijkaard ve Mancini gibi pop-starlardan ziyade biraz vasatın üzerinde, farklı kültürler ile bağ kurabilen bir teknik direktör olsa yeterlidir.