Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Luce gelir 4. Yıldızı takar başkan psikolojik savaşı iyi kazandı yine

Hoppaaaaaaa

sağdan şşşşkkşıkıdı

soldan şşşıkşıkıdı

yıkılsın buralar beyaaaaaa :D

Tata boştaydı sanırım hayırlı olsun.

Allah aşkına DENİZLİ falan olmasın sakın

LUCESCU - ZİDANE - HAGİ bile olur

Umarım bir b planı vardır..

Ayrılmasını istemeyenlerdendim..

Yolu açık olsun..

Bizede hayırlısı..

Hasss gerçekmiş beeeee...Yazık oldu üzüldüm gideceğine....

Şimdi böyle seviniyorsunuz da yerine kim gelecek ? Muhtemelen geleni de beğenmeyip onu da 10 maçta göndermeye kalkarsınız...

Luce gelse ne olacak 10.maçta ''Bunamış bu '' dersiniz...

Şimdi işin gücün yok hoca ara.Umarım bir plan program dahilinde yapılmıştır bu iş yoksa bir de Teknik direktör arayacağız...

Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Ama şu bir gerçekti Mancini bizi Şampiyon yapamazdı ben bu yüzden sevindim. 20. Şampiyonluk hiç de yabana atılacak bir iş değil. CL de çeyrek final filan umurumda değil ben Şampiyonluk istiyorum bu pislik şikeceler gülmesin istiyorum sevinmesin istiyorum. 4. yıldızı biz alalım istiyorum. Denizli de olabilir Luce'de.. Yeter ki Şampiyon yapsın bizi. Hayırlısı olsun Ünal Aysal tam bir deha kuruş kaptırmadan yolladı sinyoru bundan sonrası için umarım doğru hamleler atar ki bence Başkan zaten bunun planını yapmıştır. Luce yada başka birini stepne tutuyor olabilir. Artık hayırlısı olsun takımımız için.

adam utanmasa başkanı sağ bek oynatacaktı

başkan tehlikenin farkına vardı :D

Kızanlar olucaktır fakat bence karizmasiyla bize yakışan bir hocaydı üzüldüm sahsen bir şansı daha olabilirdi ancak bizim kumar oynama lüksümüz olmadığı da bir gerçek .

Geri
Üst Alt