Mancini: "İstediğim transferleri yaptıramadım"

Mancini hakli + istedigi transferler vizyon transferleri.

Gomis ve etoo gibi pili bitmis adamlar degil.

Bu adamlari alabilsek cok iyi bir takim olacagimiz asikar.

Adamin dünya futbol bilgisi ve oyuncu portföyü cok genis.

Birileri gibi takımı 30 yaş üstü, sakatlık problemi olan oyuncularla doldurmalıydı. 1-2 yıllık başarı garanti sonra göndericem diye uğraş dur o adamları. Yanlış yaptı gerçekten.

Evet adam zaten bayiliyordu Hayrovice filan, neden alindiklarini bilmiyormuyuz sanki ? Scout ekibi ilk demisti türk olabilir diye, ve o yüzden alindi, biraz da bi kac mac iyi oynamisti takiminda okadar.

Saydiklari adamlarina bakin, bide kisin alinanlara, arada ucurum kadar kalite farki var. Bana göre burda Yönetim yine Adnan Polatlik yapti, önce söz ver, getirt ondan sonra, aman cok pahali.

Sonrada adam suculu oluyor, öyle 30-40 Milyon bütce ayirmicaksan, getirmiyeceksin böyle Hocalari, Rijkaard acmadi azini, Mancini ise kariyerini bizim gibi bir takim icin risk etmedi.

Simdi de Lucescu da gelmesin, göriyim sizi =)

Bizi!!! Parmakla gösterip gülecen yani halimize. Hadi bakalım öyle olsun.

2 senedir champ olan takim deplasmanda 3 mac falan kazandi allahin densizi derhal ulkeyi terk et yahut agzini yirtarim

manciniyi getiriyorsan istediği oyuncuları da az çok tahmin edeceksin. suç yönetimin başkanın

Bi dur Allahını seversen Roberto. Ortalık karışık. Sonra görüşürüz. Kapatıyom ben şimdi. Hocaya küfür etmişler falan.

cıty ı yonetmıs bı adam tabıkı boyle transferler ısteyecek cok da garıp degıl hakan c. yı ınlerı hepımız ıstıyordukkı alınabılır bu ıkı oyuncu hele hakandevre arasında cok kolayca alınabılecek oyuncuydu bızımkıler almadı sanırım...dıger laporte max meyer dorıa yı almak ıcın zaten cıty olman gerekıyor o transferlerı dırek gecınız..ıstedıgı turk oyuncular alınabılırdı ama yabancılarda bıraz fazla ucmus mancını..

Takımı bir ton borcun altına sokacaktın saydığın oyuncular çok üst düzey değil o bonservisler çok fahiş City değil burası devre arası memnun değilsen çöpleri sokmasaydın madem sana da danışılarak yapıldı hoca, gitmen çok hayırlı oldu

Gittiğin takımıda görcez.

Fatih hocanın, geretsin, derwalin, denizlinin, hamza hocanın anca çantasını taşır. Herkes istediği transferi yaptıda bi sen yapmadın.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt