Mancini, İtalya Milli Takımının Yeni Teknik Direktörü Oldu

Başarılar hocam yolun açık olsun :hat:

sent via GSC

Menajeri iyi calisiyor

Basarisiz oldukca yükselen bir Td

Dünyanın en kötü teknik direktörleri listemde ilk 5'teki yeri değişmeyen bu sempatik adama başarılar diliyorum.

Her şeyin en güzelini hakeden adam gibi adam. Başarılar gerçek italyan.

Hocalığı leş.Bizden giderken para almadığı için adamlığına birşey diyemem

güzel insan kariyerinle ilgili saatlerce konuşulur ama adamlığın beyfendiliğin hakkında kimse atıp tutamaz.

Başarılar Mister Mancini. Kulüp takımlarında iyi değildi son dönemde. Milli takımda kendisini bulur belki.

Adam neden is buluyor cok basit . Efendi adam , prezentabl , giyimi karizmasi hic kaybolmuyor . Sportif olarak basarisiz olabilir , bu onemsiz ya da cok onemli olmayan bir kriter bence , bundan evvelki basarili miydi ki ? Seneler sonra dunya kupasina goturemedi

Mesela fransa da sirf bu sebeple gomis i dunya kupasina goturmelidir ve goturecektir

Bana istedigi kadar gol atsin benzema mi , gameiro mu , griezmann mi de , yoksa gomis mi de , 100 bin kere gomis derim

Fransanin ucagi rusyaya inerken o kadroda giyimi ihtisami ile gomis in inmesi baska , ben yedder baska

Fransa deyince akla zidane , henry , barthez akla gelir , djorkaef , viera gelir

Fransa gomis i almazsa buyuk imaj kaybi yasayacaktir ..

ABE16DBC-9D77-48B2-9E13-FF388B029A39.webp

Hayırlı olsun hocam. Transfer olmadığından yazık etmezsin bu defa paralara /)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takıma İtalyanları doldurur.

(Eskiler bilir)

Mancini reisin başarılı olacağına inanıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mancini hocam gercek bir Galatasaraylidir, bize cok guzel anilar yasatmistir

Suphesiz Italya milli takiminin hak ettigi yere gelmesini saglayacaktir

Yakışır hocama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarılar ama olamaz. İtalya federasyonu da çaresiz durumda kaç senedir hoca konusunda

Ben olsam Zidane'dan feyz alıp, Pirlo'yu denerdim. Gattuso misal Milan'a bir heyecan getirdi.

Geri
Üst Alt