Mancini Kararını Verdi!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

url]

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı bir süredir tartışılan Roberto Mancini, belirsizliğe son noktayı koydu.

Detaylar GSC Portal'da...

Artık Mancini şöyle böyle demenin anlamı yok. Bakalım hazırlık dönemi nasıl geçecek.

Basarilar, baska diyecek birsey yok.

Bu sezonki gibi futbol oynatirsa takimi 7nci hafta da filan kovulur galiba

Güzel haber.

Umarım çok iyi bir kamp dönemi geçirip zımba gibi bir takım oluruz.Ben epey umutluyum önümüzdeki seneden...

tazminatı kuruşuna kadar almadan gitmez mancini. 1 sezon daha yalan olacak neyazıkki, manciniden hiç umutlu değilim.istediğimiz kadar iyi hazırlık dönemi geçirelim mancini sneijderi yine sola koyar ceyhunu yine oynatır,semihi yine sağbeke koyar. mancininin düşünce yapısını bu saatten değiştirmesini bekleyemeyiz. adam basketbol koçu olacakken yanlışlıkla t.direktör olmuş kanısını oluşturuyor bende.

Aysal başkan ile karşılıklı inatlaşma var gibi hissediyorum. Açılımı;

Başkan: Bütçe yok, 15 Haziran'a kadar karar ver diyor.

Mancini: Sözleşmem var, paramı almadan gitmem diyor.

Olan yine Galatasaray'a olacak. Kalırsa gönülsüz işine devam edeceğini düşünüyorum. Giderse de gelecek teknik adamın sistemi, transferi, uyum sağlaması ki bu noktada tanıdık isim ile pasif hale gelebilir. Ateşle oynuyoruz.

gelmesi için öyle bir sözleşme yapılmışki göndermek çok ama çok zor bizlerede desteklemekten başka çare düşmüyor umarım para ugruna kariyerini tehlkeye atmaz mancini.

“İtalya’yı çok özledim, sadece buradaki hayatı değil futbolu da çok özledim. Ama Galatasaray ile yola devam edeceğim”

Tazminat olayı olmasaydı cokdan ,,ciao" deyip gitmişti.

Bazı paralel futbol örgütleri ve çeteleri Fenerbahçe'ye 4. yıldızı taktıracakları için, bu sene hangi hoca gelirse gelsin fark etmez.

Git! Is isten gecmeden git ! Cok gec olmadan vakit !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MoEBbzFy6u4[/media]

süper ligde deplasman kabusu devam edecek anlaşılan.. bu kafa yapısıyla da değişmesi zor..

bu dünyada kimse 9 milyondan vazgecmez

Aslında başkan git demek istiyor ama Mancini parayı almadan gider mi? Gitmez. Göreceksiniz başkan parasını verip gönderecek. Yoksa saçma nedenlerle "yok yabancı kuralı, yok bütçe" vs vs bahane değildir.

Geri
Üst Alt