Mancini : “Maçı farklı kazanmamız gerekiyordu”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
mancini5.jpg

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Rizespor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

bizim penaltı ya fauule bakmadan kazanmamız gerekiyor mazeretsiz!!!

Yav he he, 2. yarının hemen başında Hajrovic ve Emre Çolak ın oyuna dahil olması gerekiyordu. Rizenin biraz şansı ve biraz daha yetenekli ayakları olsa bizi 3 lük 4 lük yaparlardı.

deplasmanda tek forvet oynarsak ozaman almaya baslariz maclari, deplasmanlarda daha cok baski yedimiz icin orta sahanin direnci kalmiyor ikili forvet sisteminde.

ne zaman organıze bır atakla gol atıcaz ilk önce buna cevap versın.sneıjder sol acık degıl.ne zaman bu takım bır sıstem oturtacak.daha önemlısı dun gece ne içti sneıjderı oyundan alıp sabrıyı oyuna alması neyın kafası.

Altıpastan kaçan boş 2 pozisyon bu adamın suçu değil. Oyuncuların anlık beceriksizlikleri diyelim. Yapacak bir şey yok. Kazanacağımız bir maçı alamadık. Sağlık olsun. Daha maraton uzun.

ne zaman organıze bır atakla gol atıcaz ilk önce buna cevap versın.sneıjder sol acık degıl.ne zaman bu takım bır sıstem oturtacak.daha önemlısı dun gece ne içti sneıjderı oyundan alıp sabrıyı oyuna alması neyın kafası.

sneijderin kacirdigi pozisyon baya bir organizeydi

yok o pozisyonu diyorum sadece

rize macında herkes korkuyordu rızeye korka korka gıdıyorsak zaten sorun var.bu takım top oynamıyor sistemı yok.3-5-2 mı oynuycaz 4-4-2 mı sneıjder sol acık mı çıkacak sabrı sol bek mı baslar eboue mı oynar veysel mı oynar.çıft forvet mı oynuycaz tek forvet mı.karman çorman bır yapı basarılı olur mu.

rize macında herkes korkuyordu rızeye korka korka gıdıyorsak zaten sorun var.bu takım top oynamıyor sistemı yok.3-5-2 mı oynuycaz 4-4-2 mı sneıjder sol acık mı çıkacak sabrı sol bek mı baslar eboue mı oynar veysel mı oynar.çıft forvet mı oynuycaz tek forvet mı.karman çorman bır yapı basarılı olur mu.

aslinda cözüm belli

4-5-1

forvet arkasi sneijder

forvet drogba

orta sahada melo

sol bek telles

kaleci muslera

defans semih

gerisini nasil doldurursak dolduralim farketmez zaten...

Hadi hakem hata yapar anlarım, altıpastan gol de kaçarım onu da anlarım.

Ama 90 dakika o Umut' a nasıl dayandın bunu anlayamam.

Valla aradan aylar geçti ama kimin oynayacağını da geçtim, kimin nerede oynayacağını çözemiyorsan sana diyecek laf bulamıyorum. Türkiye'de herkes taraftar diye işin içinden sıyrılmanın alemi yok yani! Göz var, nizam var... Bunu herkes aynı anda görebiliyor ama takımın başındaki göremiyor. Ya herkes mal, ya da teknik direktör çok akıllı... Şapkadan tavşan çıkarmak için uğraşmaya gerek yok yani. Aha eldeki malzeme bu! Hani Sabri'yi, Umut'u, Selçuk'u geçtim, çok basit bir örnek "Chelsea maçında Hajrovic'i çıkar, Rize maçında kurtarıcı olarak sok" kime neyi anlatacaksın ki?

aslinda cözüm belli

4-5-1

forvet arkasi sneijder

forvet drogba

orta sahada melo

sol bek telles

kaleci muslera

defans semih

gerisini nasil doldurursak dolduralim farketmez zaten...

aynen katılıyorum.emre colagı sola sneıjderı forvet arkasına koysa tek forvet çıksa tum sorunlar çözulur.

yanı gayet sistemlı organıze futbol oynuyoruz dıyorsun o zaman sorun yok gidişat ıyı.

yok o pozisyon organizeydi sadece adamnı ayağına oturmadı.biz sürekli organize oynamaya çalışıyoruz ama başaramıyoruz.organize olman için selçuğun yerine dikne gidip defansı yıpratıp tika taka yapabilen biri lazım forveti hiç söyleyemiyorum malesef

Geri
Üst Alt