Mancini Nasıl Bir Taktik ve Sistem Seçecek?

Arif Ulu

Baba Gündüz
Mancini Kaldı sayalım...

Nasıl bi Diziliş ve Sistem Kurgusu yapacakdır Sizce Yeni Sezonda?

4141 , 433, 352 , 4231 ...

Possesion Game/ Topa sahip olma...Kontra Futbol..Kısa Pas Sistemi....Defansif vs Ofansif Sistem..

Taktiktafel.jpg

Yine karışık takılır

Sneijder'in sol kanatta oynamadığı bir taktik yapsa. Çok şey istemiyoruz yani adam defans yapmayı öğrendi Galatasaray'da.

Sol kanata gelirse Olcan geçer . Ofansif orta sahaya yani 10 numara dediğimiz yere Sneijder geçer . Forvete alınırsa Dzeko geçer yoksa Burak olur . Yani tek forvet . Defansta sürekli değişir (Alex Telles haricinde)

4-2-3-1 oynıcaz bence

Muslera--Sabri--Semih--Chedjou-Telles--Selcuk-Melo-Sneijder-Olcan-Töre-Burak

Son maçlarda oynattığı sistemle devam eder hoca normalde de o sistemi kullanıyor ama takımda adam gibi kanat yoktu bu sezon.

Kanatsız sistemle oynar yahut yine kanatlara Burak - Umut ikilisini koyar giderim derse (ki hiç ihtimal vermiyorum) yine eski tas eski hamam gider...

Başarı oranı, fizik gücünün yanısıra topu rakip kaleye kaç saniyede taşıdığınla alakalı.Bunu hızlı ve teknik oyuncularla kanatlardan bindirerek mi yaparsın, dikine paslarla mı yaparsın onu bilmem. Ama hızlı oyun şart. Kanatlarda Bruma - Gökhan Töre ikilisi çok iyi olur.

Sorun o zaten. Keşke belirlediği bir sistem ve alternatif sistemi olsa...Böyle karışık oynatmaya devam ettikçe ne oyunculardan verim alabilir ne de istediğimiz sonuçları elde ederiz. Sanırım çoğu kişinin de Mancini'ye güven(e)memesinin nedeni 45-50 maçtır bir şablon belirleyememiş olması(iyi veya kötü)...

------------------------muslera--------------------------

---------------semih------------balta------------telles

ceyhun--------------------melo-----------------------

---------------selcuk-----------------------------sneijder

burak-------------umut-----------------------sabri

herhalde boyle sacma bir sistem oynatacaktir

ben bu adama guvenmiyorum, icimdee bir his bu adamda 5-10 haftada gider

Muslera

Tarik Semih Ömer Telles

Melo Selcuk

Töre Sneijder Olcan

Balotelli​

bırakın bızı kendısının bıle buna ılıskın bı fıkrı yoktur emınım. oyuzden ne desek bos olur

Geri
Üst Alt