Mancini O İki İsmi Eskişehir Kadrosuna Almadı!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
1137153-17895345-640-360.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Eskişehirspor maçı öncesi flaş bir karar verdi.

Süper Lig'in 20 hafta maçında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u konuk edecek.

Bu karşılaşma öncesinde teknik direktör Roberto Mancini, yeni transferleri tribüne gönderdi. İtalyan teknik adam, devre arasında kadroya dahil edip Tokatspor maçında forma şansı verdiği Burdisso ve Ontivero'yu Eskişehirspor karşısında maç kadrosuna dahil etmedi.

Galatasaray bu maçta sarı kart cezalısı olan Didier Drogba'dan da yararlanamayacak.

Eurosport

Flaş filan degil hajrovic veya telles olsa flaş olurdu

Benim telefonun flaşı kadar bile flaş olmayan haber.

Ontivero daha hazir degil. Max 20 dak üst düzey onar. Ama bu ihtimal icin bi kontenjan harcamak akilli olmaz.

Burdisso ise daha yeni geldi. Biraz takimla calissin. Riske girilmez.

Mantikli hamleler.

Geriye sadece Şecu kalmış yabancılardan.Sanmıyorum Mancini onu da oynatmaz.

Kadroda; Muslera, Eboue, Telles, Melo, Sneijder, Hajrovic olur muhtemelen. Veya Eboue yerine Chedjou.

Gayet normal ne bekliyorduk. Chedjou ya da Eboue kesik yiyecek. Büyük ihtimalle Eboue yer, Koray'a da şimdiden güvenip ilk 11'e yazacağını sanmıyorum Mancini'nin.

Kadro belli o zaman

Muslera

Eboue Semih Hakan Telles

Ceyhun

Melo Selcuk

Hajro Burak Sneijder

allah belanı versın tüpcü

veysel oynar sagda eboue olmaz

Balta var, Ceyhun var, hatta Koray Günter'i bile bu maclik orada oynatabiliriz. Hangi kadro cikarsa ciksin 3 puani alir..

Chedjou gereksizine kontenjan harcanmaz.

Geri
Üst Alt