Mancini: ''Problemim yok, kalacağım''

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
roberto-mancini.jpg

Galatasaray’ın Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini şunları söyledi.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Benim veya menajerimin ağzından basına çıkan şeylere inanmayın. Benim Galatasaray’da problemim yok ve 3 senelik kontratım var

tercümesi : 3 senelik ücretimi verecekseniz hemen giderim

u6aqa4u8.jpg

Gitsin ona yakışanı yapsın...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kovulmadığı sürece ayrılmayacak herhalde.

Bu adam tazminatını almadan kesinlikle gitmeyecek. 9 milyon euro boru değil sonuçta. Ben olsam bende gitmezdim.

Ya bunlar dışarıya içerideki problemleri yansıtmamak için anlık söylenen sözlerdir gerçeği yansıttığını sanmıyorum heleki Mancini ismi Man. United , Tottenham ve Juventus gibi kulüplerinin de istediğini düşünürsek büyük olasılık gidicektir bu söylemler kesinlikle tazminat koparmak içindir yönetim bu tuzağa düşmemeli ve beklemelidir gerekirse isteklerini yapmayarak baskı yaparak istifa etmesini sağlamalıdır fakat bu söylediklerim Lucescu gelicekse.

gidecegi gune kadar destegim surecek demistim. sozumun arkasindayim

Cehenneme kadar yolun var desem ağır olur

O yüzden lutfen git

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabredince ellerine ne geçti dostum? Mancini'ye bir sezon daha vermek zaman kaybı olur bizim için.

Bir yil bosa gitt, bütün Manchester Taraftari öldü mü simdi ? sanki normalde her sene Sampion oluyormus gibi konusuyoruz, su son iki sene taraftarimiz iyiyicene civitti, kimilerini begenmez olduk, düne kadar yallvarirdik gelsin ler diye filan. Mancini hatasiz demiyorum, ama bu taraftar herkesi satar. Lucescu yu bikere sattilar, yarin ikinci kez de satarlar.

Rijkaard gelince 5 sene imza, bu sene sampion olmayinca bile. Adam sampion yarisinda, allahin selcuk sahin i sansla ve sarp sag olsun bos birakarak hayatin sutunu cekerek bizi yenip sampion oluyor, bizim taraftar hemen basladi o sene basi sözü istifa sözleri ile degismeye. O yüzden bizim ülkeden cacik olmaz, herkes herkesi satiyor, sabir nedir ögrenmedik. Ha bi Fener kitlesi var onlarda vallahi herkesi sattilar bi baskanlarina sarildilar

Bir yil bosa gitt, bütün Manchester Taraftari öldü mü simdi ? sanki normalde her sene Sampion oluyormus gibi konusuyoruz, su son iki sene taraftarimiz iyiyicene civitti, kimilerini begenmez olduk, düne kadar yallvarirdik gelsin ler diye filan. Mancini hatasiz demiyorum, ama bu taraftar herkesi satar. Lucescu yu bikere sattilar, yarin ikinci kez de satarlar.

Rijkaard gelince 5 sene imza, bu sene sampion olmayinca bile. Adam sampion yarisinda, allahin selcuk sahin i sansla ve sarp sag olsun bos birakarak hayatin sutunu cekerek bizi yenip sampion oluyor, bizim taraftar hemen basladi o sene basi sözü istifa sözleri ile degismeye. O yüzden bizim ülkeden cacik olmaz, herkes herkesi satiyor, sabir nedir ögrenmedik. Ha bi Fener kitlesi var onlarda vallahi herkesi sattilar bi baskanlarina sarildilar

Rijkaard konusunda hem fikirim ama Mancini elindeki imkanları hiç iyi kullanamadı. Ama bazı oyuncularında bilinçli şekilde asılmadıklarını düşünüyorum artık.

Rijkaard konusunda hem fikirim ama Mancini elindeki imkanları hiç iyi kullanamadı. Ama bazı oyuncularında bilinçli şekilde asılmadıklarını düşünüyorum artık.

bunun zaten en büyük göstergesi Sampionlar Ligi maclar, iki ay evvel telekom arena daki maclardi. demistik ki keske depslasman da da bari evde gibi oynasalar, gittiler deplasmanin performansini eve getirdiler.

Su takima acil yeni kan lazigm, Selcuk Burak Umut üclüsü resmen öldürüyor.

Geri
Üst Alt