Mancini: "Şampiyonluktan bahsetmek çok önemli değil"

Sürekli oyuncularını satan adamdan bir halt olmaz. Önce kendisine baksın sinyor.daha çok şey yazarım ama dua etsin Galatasaray in hocası

kaç kurtar kendini sinyor. zirvede bırak.

Beyler zenmate mi vpn mi hangisi daha iyi ?

Konu dışı biliyorum da bunun için de başlık açmayalım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7rXaaosoSjw[/media]

Kılıçdaroğlunun Tayyipin adamı olduğunu düşündüğüm gibi Mancininin de Azizin adamı olduğunu düşünüyorum. Adam oynayan oyuncuları alıyor. Kafasiz yeteneksiz formsuz adamları oynatmak da ısrar ediyor.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Evet. Terimin finale çıkardığı Fio ile italya kupası ve ingilterenin en pahalı kadrosuyla bir tane şampiyonluk. Zirvede bırak sinyor.

+ bjk oynayana kadar zorlu Türkiye liginde 2.lik

eğer bu adam cidden bunları dediyse derhal kovulmalı yahu nasıl yorum bu şampiyonluktan bahsetmek önemli değil diyor adam şaka gibi

seni oraya milyonlarca dolar alasın diye getirmediler eline kaç kere fırsat geçmesine rağmen yaptığın sacma taktikler değişiklikler bizi bu duruma soktu ha tum kabahatı sana yıkamam layıgıyla oynamayan bazı futbolcularımızda var artık sabotemi ediliyor bilmiyorum ama bu işin genel sorumlusu mancinidir

o degil fb maçindaki kabusa yine hazir olun

Kılıçdaroğlunun Tayyipin adamı olduğunu düşündüğüm gibi Mancininin de Azizin adamı olduğunu düşünüyorum. Adam oynayan oyuncuları alıyor. Kafasiz yeteneksiz formsuz adamları oynatmak da ısrar ediyor.

Bu İtalyanların sağ solu belli olmaz bize benziyorlamış zaten.

Keşke geldiğinde söyleseydi şampiyonluğun önemli olmadığını.

Anca laf salatası yap mancini. Hakeden Galatasaray varmış. Bize bunlarla gelme.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Geri
Üst Alt