GSC Portal Mancini Semih'i İstiyor İddiası

Mancini’nin Semih Kaya dışında kendi döneminde en çok güvendiği oyuncuların başında gelen Burak Yılmaz’a da ilgi duyduğu, İnter’deki yeni yapılanmaya göre milli oyuncuyu da transfer listesine ekleyebileceği öğrenildi.

2'sini paket yapalim 15 milyon.

Semih Kaya , Selçuk İnan ve Burak Yılmaz üçlüsünü temizinden 20 Mn €'ya verelim gitsin.

Semih'in yerine Koray Günter monte edilir zaten.

Selçuk'un yerine çok daha iyisinin şart olduğunu hepimiz görüyoruz iki senedir , Burak için yorum yapma gereğinde dahi bulunmuyorum.

Mancini’nin Semih Kaya dışında kendi döneminde en çok güvendiği oyuncuların başında gelen Burak Yılmaz’a da ilgi duyduğu, İnter’deki yeni yapılanmaya göre milli oyuncuyu da transfer listesine ekleyebileceği öğrenildi.

Vallah Burak dan kurtulacaksak bunun sayesinde bence ikisini paket olarak verelim 3-5 Milyona bakmadan. Bence Semihi feda edebiliriz Burak dan kurtulmak icin. Bu heriften kurtulacaksak ben fitim bu olaya.

Semih + Burak = 15 Milyon Euro = Mancini Efsane = Mancini olumsuz

Heykelini dikerim Tekirdağ Tekira'nın önüne Mancini'nin

Bu gerçek olabilir İtalyanlardan var Semih hevesi severler tek.hamleli futbolculari

Burak, Semih ve Selçuk'u alsın 10 milyon euro bonservis yeter

Bu haberi yapan insan gazetecilikten para kazaniyor ya sadece gülüyorum..

Mancini yüksek ihtimalle 2 stoperli bir sistem tercih edecek.

Elinde Vidic, Juan, Ranocchia, Campagnaro, Andreolli ve Medel var.

Hadi Campagnaro ve Andreolli'yi sayma, ikisi de Inter'in oyuncusu olamaz ama buna ragmen 4 tane stoperi var kadroda.

Inter'in stoper transferi yapacagini düsünmüyorum. Daha cok sag bek ve kanatlara takviye isteyecektir Mancini.

HIc inanmiyorum, simdiye kadar kac tane yabanci hoca geldi gitti acaba galatasarayin basinda olurkene hayran oldu hangi futbolcuyu yeni takimina transfer etmis? var mi böyle bir örnek? ben hatirlamiyorum, adam intere gitmis semihi neden alsin, dünya kadar futbolcu nekadar eski senelerini mumla da arasa intere gitmek istemez?

kesin sallama bir haber, dogruluk payi varsada semihi degil buraki alsin biz de manciniye ömür boyu aklimizda kral hoca olarak anariz

HIc inanmiyorum, simdiye kadar kac tane yabanci hoca geldi gitti acaba galatasarayin basinda olurkene hayran oldu hangi futbolcuyu yeni takimina transfer etmis? var mi böyle bir örnek? ben hatirlamiyorum, adam intere gitmis semihi neden alsin, dünya kadar futbolcu nekadar eski senelerini mumla da arasa intere gitmek istemez?

kesin sallama bir haber, dogruluk payi varsada semihi degil buraki alsin biz de manciniye ömür boyu aklimizda kral hoca olarak anariz

Benim aklima bir Tugay geliyor, yanilmiyorsam Souness aldirmisti Tugayi Blackburne.

Lucescu birini Shaktara aldirmisti ama hatirlayamadim.Batista'ydi galiba.

Semihin yanında selcuk ve burakta bonus olarak verilir.15 e al ve bizi 8 kişi oynamaktan kurtar Mancini.

Geri
Üst Alt