Mükemmel bir yazı, paylaşım için teşekkürler.Roberto Mancini daha geldiği ilk günlerde takım istikrarsız giderken bu sözleri verdi, o zamanlar hocamıza en çok güvenenlerden biriydim ben de.Bazı renkdaşlarımız malesef puan kayıplarından sonra, Terim'de Terim diye gereksiz ve saçma bir tutum sergilediler sanki puan kayıplarının çoğunu Terim döneminde yaşamamışız gibi, Terim sayesinde alternatifsiz ve yetersiz kadroyla yola çıkmamışız gibi, Mancini'ye eleştirilerini sundular.
Neyse er yada geç herkes gerçeği gördü Mancini'nin ne kadar doğru bir tercih olduğu ortaya çıktı, Terim'cilerde sustu ve Mancini'ye güvenlerini dile getirmeye başladılar.Mancini verdiği sözleri tutuyor, bunun ilk meyvelerini kamp dönemiyle beraber almaya başlamıştık.9 tanede değerli ismi kadromuza kattık, takımda ki rekabet arttı, kadro genişledi.Takım yalnızca kondüsyon ve taktik olarak gelişmedi, Mancini ile takım arasında ki sevgi, saygı ve uyumları da gelişmişti.
2014 yılına çok iyi bir başlangıç yaptık.Mancini artık takıma istediklerini yaptırıyor.Kondüsyon, taktik, sistem, takım felsefesi yönünden takım şu an çok iyi durumda.Şu anda çok istikrarlı bir konuma gelmeye başladık.Böylede devam edeceğini düşünüyorum.Roberto Mancini hocamızı çok seviyorum ve Galatasaray'a çok yakıştırıyorum.Umarım uzun yıllar kalır...