Mancini Sözlerini Tutuyor

Ben de erken olduğu kanaatindeyim zaten.Performansımız çok arttı ama öncelikli hedefimiz bu performansı devam ettirip deplasmanlarda galip gelmek olmalı.

Ben kaymak yeme yorumunu eleştirdim.

Yahu kaymağıda anla işte :D Kötü manada demedim şimdi millet mancini karşıtı olduğumu falan düşünecek halbuki uzun yıllar kalmasından yanayım ancak erken konuşmayı sevmem pek.

Seni hangi enkazdan bahsediyorun sene başı 2 kupa alarak başladık geçen 2 yıldada şampiyon olmuşuz nasıl bir enkaz bu.Ayrıca böyle futbol cahili gibi kelimeler yazmazsan sevinirim.3 yaşta büyüksün benden

Biraz ağır ol.

iki tane maç kazandık ee sezon nasıl başladı? madrid den 6 yiyince kupa mı verdiler takımın ayakta durmaya hali yoktu sezonun başındaki performansına takımın bir bak istersen bide son iki maça hatta terimde baksında antrenörlük öğrensin. ayrıca ağır olmayıda senden öğrenecek değilim millet şampiyonluk hayalleri kurmaya başladı sen gelmiş terim övüyon bana

iki tane maç kazandık ee sezon nasıl başladı? madrid den 6 yiyince kupa mı verdiler takımın ayakta durmaya hali yoktu sezonun başındaki performansına takımın bir bak istersen bide son iki maça hatta terimde baksında antrenörlük öğrensin. ayrıca ağır olmayıda senden öğrenecek değilim millet şampiyonluk hayalleri kurmaya başladı sen gelmiş terim övüyon bana

Yahu ne terimi kardeşim ben kimseyi övmüyorum sadece abartmayın dedik altı üstü o alıntıladığın mesajın sadece 2 kelimesini seçip ona göre konuşuyorsun 6 tane gol yedik diye ölecekmiyiz futboldur bu

Onca başarıyı bir maçla silmek nasıl bir mantıktır.

Yeni transfeler tuttular yabancı ve yerlileriyle yaşları çok genç ama hepsi birbirinden yetenekli

Cok guzel ve aciklayici bir yazi olmus. Mancini her hafta takimi daha ileriye goturuyor diye dusunuyorum. Hajrovic konusundada kesinlikle katiliyorum cok isimize yariyacak. Gerektiginde macin en hizli sprintini atiyor (Eskisehir maci, ligtv'de aciklandi en hizli kosan oyuncu diye) ve pozisyonlarda sakin durarak daha tehlikeli oluyor. Ceyhun'u ilk aldigimizdan beri diyordum bunda Busquet tipi var diye Mancini sonrasida iyice o role burundu diyebiliriz.

Hajrovic, Amrabat karşılaştırması çok yerinde olmuş. Ama bizim taraftarımız takım açık alan bulamasa bile, açık alanda çalımı basıp geçen oyunucuyu tercih eder. O yüzden Hajroviç bizimkiler için pek beğenilmeyen bi adam olarak kalır.

Iyi de Amrabat calim atmasini bilmiyordu ki. Tek yaptigi sey topu sag cekip ezbere orta acmak.

Bu arada yazi cok guzel olmus.

Geri
Üst Alt