Mancini ve Aysal Görüştü, Zirveden Stoper Kararı Çıktı

Melih Akan

Berlin Panteri
Olmazsa olmaz: Astori ya da Rhodolfo

Mancini başkan Aysal'a defansı baştan aşağı değiştirmek istediğini söyledi. Defansın göbeği içinse iki isim verdi. Ya Cagliari'nin İtalyan milli stoperi Astori ya da devre arasındaki büyük aşkı Brezilyalı Rhodolfo

astori.jpg

Mancini-Aysal zirvesine sarı-kırmızılı takımın defansı imza attı. İtalyan hoca takımın Avrupa'da başarılı olması için en azından defansta bir tane birinci sınıf stoper olması gerektiğini başkana iletti. Bu isimler için gerekirse 6 ila 11 milyon arasında bir bütçe ayrılması önceliğini başkanla paylaştı. Defansın göbeği içinse iki isim verdi: İtalyan Astori ve Brezilyalı Rhodolfo. İki isim de devre arasında gündeme gelmiş ama bütçe yetersizliği sebebiyle alınamamıştı.

Mancini birinci öncelik olarak Davide Astori'yi istedi. Maliyetinin 11 milyon Euro'ya çıkabileceğini söyledi. Rhodolfo'nun ise ikinci tercih olduğunu onun maliyetinin ise 6 ila 8 milyon Euro arasında olacağını belirtti.

3Puan

Ne kadar da iyi biliyorlar, gorusmeye dinleme cihazi mi koymuslar? Yoksa Mancini veya Aysal mi anlatmis ozel gorusmelerinin butun detaylarini biter bitmez?

ne stoperi yahu

Son 2 sezonda gelmeyen stoper kalmadı sorunu biraz da başka yerde arasalar mesela forvet gibi

Telles Koray Stoper Sağ Bek

Stoper ve sağ bek lazım aslında. Mqalesef Semih'e güvenemiyorum. Temel hatalar yapıyor.

Halen yabancı stoper konuşuluyor almamız gereken adamlar belli hücum oyuncusu inşallah yabancı stoper almayız.

Ne Rhodolfo'su ya Allah aşkına.

Al Dede'yi 7-8 yıl stoper arama.

Chedjou'yu gönderip şu Mancini'nin istediği stoperi almalıyız ama Chedjou'yu alan çıkarsa (Çok büyük kazık yedik çok... 6.5 milyon euro)

Sağbek şart oğlu şart.Şöyle Telles tarzı genç bir bek bulursak iyi olur.Bu saatten sonra öyle Arsanal'in artıklarıyla uğraşmamalıyız.(Sagna gibi)

Ortasaha da bence şart çünkü Mancini Sneijder'e rağmen ortasahayı üç adamla kapatıyor ayrıca seneye de tek forvete döneceğimiz düşünülürse Yekta ve Ceyhun'dan daha üst düzey bir oyuncuya ihtiyacımız var.Şu Rubin Kazan'da oynayan bir elaman vardı o tarz hem Selçuk İnan'ı da yedeklemiş oluruz.

Gelelim en büyük ihtiyacımız olan bölgeye şöyle önde top tutabilen, verkaç yapacak zeka ve tekniğe sahip, birebirde etkili, kafa toplarına iyi yükselen ve yakaladımı affetmeyen bir forvete ihtiyacımız var.Drogba da gideceğine göre bu transfer en önemli detay.Nokta atışı yapmalıyız ama ben bu konuda pek ümitli değilim.

Umarım alacağımız tüm adamlar katkı verir ve gelecek yıl 4.yıldızı takarız.İnşallah...

Stoper şart ama Burdisso gibi bir adam aldıracaksa, Mancini karışmasın bu işe.

Stoper-Kanat-Forvet şart.

Stopere şu sert İtalyan delikanlılardan birini alalım Astori falan aklıma yattı benim.

Ama ligde daha çok fark yaratan stoper tercihleri değil hücumcu tercihleri oluyor.

3 tane hücum oyuncusu gerek, 2 si forvet olmalı. Önce atabilelim ki öne geçelim. Yediğimizden bir fazlasını atmalıyız.böyle bir görüşme bence olmamıştır olsada kimse duymamıştır.

Yabancı stoper aşırı gereksiz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

haber saçma ama bizim yönetim daha yabancı sınırını halledemedi bi de yabancı transfer mi yapacak..seneye 5+0+3 geliyor yönetin uyuyor mu...

Hoca ve baskan görüstü,bunu Ali Naci'de ifade etti ama görüsmede ne konusulmustur muamma...

Duyan da her hafta 3 gol yiyoruz sanacak. Ligin en az gol yiyen takimiyiz.

Sen kanat düsün, forvet düsün.

Onu gectim, 11 Milyon harcayacaksak, yerim senin Astori´ni.

Defansa yabancı alan şampiyonluğu satar.

sınır kalacaksa boş transfer olur gerek yok

Bazı maçlar ciddi pozisyon bile vermiyoruz

Konya Karabük ilk aklıma gelenler yine Rize maçı

Sneijder`in attığı topları pozisyona çevirebilecek bir adam lazım

Öncelik bence bu yönde olmalı

Hatta Hollanda`lı bile olabilir

Geri
Üst Alt