Mancini ve Sneijder Basın Toplantısında | Canlı | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı gazeteciler Roberto diyor, askerlik arkadaşınız mı lan saygı gösterin biraz !!!

Mancini: "Drogba ve Sneijder yarın maçtan sonra Chelsea'li oyuncularla yemeğe gidebilir, ama 90 dakika savaşmak zorundalar. Savaşacaklar."

Bu çok iyi. ;)

yabancılar nasıl Galatasaray diyo yaa çok hoşuma gidiyo :D

10 dakika sonra da antrenman var, ilk 15 dakikası basına açık olacak ayrılmayın :D

Mancini yapti yine yapacagini "Chelsea yüzde 80 turu geçer." demis. :)

hep bu kadin çeviri yapsin. begendim bunu. güzelde sesi var. ciyaklamiyor:D

Mancini taktik yapiyor da, umarim oyuncularla böyle konusmuyordur.

Sneijder daha cok inaniyordu valla turu gececegimize :)

Yabancı gazeteciler Roberto diyor, askerlik arkadaşınız mı lan saygı gösterin biraz !!!

Niye biz de oyunculara Selcuk,Sabri,Semih diyoruz. Avrupalilar da oyunculara mac esnasinda soy adlariyla hitab ediyor. Ama biz sadece yabancilara soy isimleriyle hitab ediyoruz.

Niye biz de oyunculara Selcuk,Sabri,Semih diyoruz. Avrupalilar da oyunculara mac esnasinda soy adlariyla hitab ediyor. Ama biz sadece yabancilara soy isimleriyle hitab ediyoruz.

Espri olsun diye yazmıştım onu bir kenara bırakırsak, ben de kalınla işaretlediğim yeri diyorum işte normalde Mr. Mancini falan derlerdi, denk gelmemiştim doğrudan ismiyle hitap ettiklerine :)

Imrenmis dir Mert. Adam Melo nun yanina gidiyor. Orada kum gibi cocuk kayniyor, onun da cani cekmistir, artik coluk cocuga karismanin zamani gelmis diye düsünmesi normal :) :D

Bende onu diyorum isde, bizim kulüp bakdi bu Mert'te is yok bizimkiler cocugu basgöz edecek. Yakisir aslanima.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt