Mancini Yorumcu Oluyor

Yakında Rijkaard gibi doğru yolu bulması umuduyla.

Yabancı düşmanlığı ile ne alakası var. Aynısı Terim'ee de yapılıyor. Yılmaz Vural'a da. Kaldı ki yabancı düşmanı diyorsunuz o adam seni sallamıyor bile. Para.

Iste yine iyi bir örnek. Daha fazla söze gerek yok.

Yanlis anlasilmasin, ben Mancini yi teknik anlamda savunmuyorum. Cok sacma hatalar yapiyor, dogrudur. Ama bir diger konuda daha net aciklamistim, önce futbolcular, sonra Mancini. Takimda oyuncular icinde ciddi sorunlar var. Ve bunu bir TD degistiremez.

Ama sirf basarisiz bir dönemden geciyoruz diye Mancini ye karsi yapilan yorumlar cok sacma. Tenik boyutu gecmis aciklamalar.

Iste yine iyi bir örnek. Daha fazla söze gerek yok.

Yanlis anlasilmasin, ben Mancini yi teknik anlamda savunmuyorum. Cok sacma hatalar yapiyor, dogrudur. Ama bir diger konuda daha net aciklamistim, önce futbolcular, sonra Mancini. Takimda oyuncular icinde ciddi sorunlar var. Ve bunu bir TD degistiremez.

Ama sirf basarisiz bir dönemden geciyoruz diye Mancini ye karsi yapilan yorumlar cok sacma. Tenik boyutu gecmis aciklamalar.

Hakan sallamıyor adamlar işte. Çok çok örnek var. Şikebahçenin Aragones macerası ve niceleri.

Hakan sallamıyor adamlar işte. Çok çok örnek var. Şikebahçenin Aragones macerası ve niceleri.

Katilmiyorum. Sallamiyor dersen bir adamin is ahlakini sorguluyor olursun. Mancini gibi basarilar yakalamis TDler icin haksizlik olur.

Sallamamak degil, belki birsey ispatlamak derdine degiller. Ben bir City taraftari olarak Mancini'yi iyi bilirim. Ingiltere ligini izleyenlerde bilir. Teknik konularda cogu zaman sacma kararlara imza atmisligi var.

Benim altini cizmek istedigim baska seyler. Elestirilerin teknik boyutu asmis olmasi yakismiyor. Ama kimse kusura bakmasin, efsane olsun olmasin, bu Fatih Terim den kaynaklaniyor.. Kendi egosu yüzünden ve baskani kücük düsürecem diye imza atmadi, camia yi ikiyi böldü. Terimci Aysalci konusuyoruz bugünlerde.

Bu ülkede yorumcular ve oyuncular dahil, taraftarlari saymiyorum, yabanci TDlere hic sans tanimazlar basindan beri. He bu yabanci oyuncularda da oluyor. Sürekli para icin geldi, tazminat düsünüyor gibi yorumr yapiliyor.

Ama Mancini nin hatalari disinda sahada ve futbolcular arasinda ciddi moralsizlik, ruhsuzluk ve ciddiyetsizlik var. Dedigim gibi bunu hic bir TD degistiremez.

Ama bu ülkenin genelinde su var, hep kisileri sorgulariz, sistemi degil.

Terim İtalyadayken her hafta uçakla İstanbul a gelip program yapıyordu. Hatta o programlarda Faruk Sürenden "o adam" diye bahsediyordu. :)

Blazer ceket veya atkı firmasiyla anlaşsın şık duruyor. Ayakkabı reklamı da olabilir Chelsea maçında verdiği pozla o ışığı gösterdi. Ama futbol adamı olmasın.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt