Mancini’den Aslan’a mesaj!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
mancini11.jpg

Sarı-kırmızılı takım eski hocası, Instagram'dan Galatasaray'a mesaj yolladı.

Detaylar GSC Portal'da...

Yani gerçekten ilginç bu davranışlar. Adam bizi gerçekten sevdi sanırım bir şekilde. Ayrılmış bir hocanın bunları yapması için hiç bir sebep yok normalde..Veya normali bu ama biz böyle insanca sıcak davranışla az karşılaştığımız için garipsiyoruz.. :)

Çok merak ediyorum keşke kendisine sorulsa...

Takımdaki 2 kanka için olumlu rapor verip sözleşme uzatılmasını istedi mi ?

Yoksa bu 2 kanka ile sözleşme uzatıldığı için mi takımdan ayrıldı ?

Eğer Mancini istedi ise , onu göndermek için yer arayan Başkan hangi akıllı çalışmayacağı hocanın istediğini yaptı ?

Çok merak ediyorum keşke kendisine sorulsa...

Takımdaki 2 kanka için olumlu rapor verip sözleşme uzatılmasını istedi mi ?

Yoksa bu 2 kanka ile sözleşme uzatıldığı için mi takımdan ayrıldı ?

Eğer Mancini istedi ise , onu göndermek için yer arayan Başkan hangi akıllı çalışmayacağı hocanın istediğini yaptı ?

Bence ikisi de değil . Yönetim uzattı o 2 kankanın sözleşmelerini . Mancini'ye sorduğunu zannetmiyorum yönetimin . Zaten Mancini'nin dönemi çalkantılıydı yani taraftar da istemiyordu pek . Gelecek sene çalışılacak mı , ffp kriterleri falan yani yönetim bir anlamda Mancini'yi kovdurmak istedi diyebilirim . Başardılar da .

Ben Mancini'nin bir rapor verdiğini zannetmiyorum . Kendisi Haziran ayının ortalarında ayrıldı . Yani oldukça bir zaman vardı . En kötü kampta belirlerdi bunları . Ama Selçuk ve Burak'ın sözleşmeleri Mayıs'ın sonunda uzatıldı diye biliyorum .

Geri
Üst Alt