Mancini'den Gazetecilere: "Siz nerede yaşıyorsunuz?"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
hi-res-6ded342253b95edf959dd68b26275f27_crop_north.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, basın toplantısında gergin anlar yaşadı.

Hakan Balta'nın neden stoper oynadığını soran gazeteciye, "Sen üç aydır nerede yaşıyorsun? Hakan üç aydır stoperde oynuyor" diyen Mancini, gazetecilere "Elinizde veriler yoksa boş boş sorular sormayın" diyerek çıkıştı.

Eurosport.com

Mancini yu agresif gördüm

* LG G2 Tapatalk *

soruyu soran dallama daha agirini haketmis

forvetmi oynatsin baltayi

Bu konuda haklı. Semih - Balta tandemi bu takımda yaptığı tek iyi şey Mancini'nin.

Bizim gazeteciler de mal.0-0 biten bir maçın sonun da Hakan Balta'yı soruyor.Şu kadar basit bir soruyu neden sormaz anlamıyorum; "Sonuç alınamamasına rağmen neden ısrarla Sneijder'ı solda, Burak yahud Umut'u sağda oynatıyorsunuz"

bizim gazeteciler kadar malca soru soranini görmedim zaten

son basin toplantisinda bir tane adam akilli soru yoktu

Soruyu soran lavugun akreditasyon kartını yırtmamıslar mı bu sorudan sonra?

balta yi soracana... Sneijderi solda oynatip verimi düsiyor.. diye sorsalar bizim dangalak haberciler

Iste ülke nin hali. Futbol fakirleri.

Mancini 'Haklisin, forvet oynamaliydi' deseydi keske.

Forvetimiz yok, oyuna sonradan giren şu çocuk keşke ilk 11 de başlasaymış.

Hakan Balta'yı sol stoper olarak oynatması, yaptığı en iyi işlerden biri olabilir Mancini'nin.Hakan takımın en iyilerinden biri.Zaten en az gol yiyen takımız sorun atamamakta.

gazeteciler boş teknik direktör boş oyuncular boş ve onlardan prim ile özel konuşarak ile yoktan var edeceğini yeteneği düşünen yönetim boş işimiz çok zor gelecek sezondada

Geri
Üst Alt