Mancini’den Kafa Karıştıran Açıklama!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

tr63k.jpg

Roberto Mancini, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Çok büyük baskı var Manciniye karşı . Mancini ya oyuncular gider yada ben giderim diye rest çekmesi lazım . İnşallah oyuncular gider o ayrı :) Çok büyük bir taktik deha değil bunu hepimiz biliyoruz . Ama şuan bizim için en iyi yabancı t. direktör . Lucescu da gelmez bu saatten sonra .

Nesi kafa karistiriciymis anlamadim? "Bir gun Milan'i calistirabilirim" demesi mi? Tabii oyle diyecek gayet normal, yok "asla hayatta hic bir zaman Milan'i calistirmam ben" mi diyecekti?

Çok büyük baskı var Manciniye karşı . Mancini ya oyuncular gider yada ben giderim diye rest çekmesi lazım . İnşallah oyuncular gider o ayrı :) Çok büyük bir taktik deha değil bunu hepimiz biliyoruz . Ama şuan bizim için en iyi yabancı t. direktör . Lucescu da gelmez bu saatten sonra .

Basin geldigi gunden beri inanilmaz baski yapiyor, takim iyi sonuc alinca "Mancini Galatasaray'i birakip Italyan milli takiminin basina gidecek", kotu sonuc alinca "Mancini gidecek, Lucescu gelecek", her gecen gun baska bir istifa ya da kovulma haberi, "Tottenham'a gidecek, Milan'a gidecek". Bu adama dediginizi birakmiyorsunuz, madem bu kadar kotu adam, teknik taktik bilmez, o zaman Tottenham, Milan, Italyan Milli Takimi bunu ne yapsin, niye istesin?

Basin geldigi gunden beri inanilmaz baski yapiyor, takim iyi sonuc alinca "Mancini Galatasaray'i birakip Italyan milli takiminin basina gidecek", kotu sonuc alinca "Mancini gidecek, Lucescu gelecek", her gecen gun baska bir istifa ya da kovulma haberi, "Tottenham'a gidecek, Milan'a gidecek". Bu adama dediginizi birakmiyorsunuz, madem bu kadar kotu adam, teknik taktik bilmez, o zaman Tottenham, Milan, Italyan Milli Takimi bunu ne yapsin, niye istesin?

Aynen . Biraz da Türk insanımızın kafası kalın olduğu için her sene şampiyon olmak istiyoruz . Dünyada böyle bir şey yok . Ama bizde var işte . Sabırlı değiliz . Günü gününe düşünen bir milletiz . Sorun da burada işte . Bu sene başarılı olamadı seneye de olamaz mantalitesi var .

Benim kafam karismadi, sizinki niye karisiyor?

mancini neden gitsin tazminatini almadan? burdan 3-5 milyon koparacak ve sonra baska bir takima anlasacak yoksa kalir

Önümüzdeki sezon Mancini ile devam edilecektir çok yüksek ihtimalle.Kafa mafa karıştırıldığı yok açıkcası.Ayrıca ne olursa olsun (bende yaptığı hatalara kızıyorum.) Mancini ismi bence bir markadır.Amatör küme hocası gibi ifşa edilmesi doğru değil.

Geri
Üst Alt