Mancini'nin Scout Ekibine Verdiği Liste

O listeden en çok ihtiyaç duyduğumuz 3 isim sanırım:

Hakan Çalhanoğlu-20

Emre Can-20

Olcan Adın-29

olur bizim için. Ama 2'si çok zor.

banada oyle geliyor

gercek oldugunu varsayarsak; Calhanoglu ve Emre Can priority olmasi lazim

Eder Balanta zor bir transfer ama olursada burdaki bir cok kisiyi sasirtacaktir

Emre Can'i sezon basinda alsaydik inanilmaz rahatlardik. Selcuk'u son iki sezondaki mevcut formu ile kulubeye yollar, fiziksel anlamda da level atlatirdi orta saha direnci bakimindan.

Inanmayin soyle haberlere, komik oluyor..

Kim 3puan sitesinde çalışıyorsa çıksın ortaya ona göre davranalım. Forumu derlemiş toplamış liste hazırlamış adamlar.

O listeden en çok ihtiyaç duyduğumuz 3 isim sanırım:

Hakan Çalhanoğlu-20

Emre Can-20

Olcan Adın-29

olur bizim için. Ama 2'si çok zor.

Para ile kandıramaz isek yandık, Avrupa'ya gidemeyenler gitsede bi halt yapamayacaklar gıcıklığına 5+0+3 isteyeceklerdir, en fazla 6+0+3 olur başka bir olacağını sanmıyorum. Rotasyon için Türkiye dışındaki Türklerden en az 4-5 transfer yapmamız gerekir.

Sadece kendi takımına karşı oynayan futbolcuyu dünyada ilk kez bulmuşta, keşfetmiş gibi scouting damarları şişen, egosal bazda ben buyum bulurum egosuyla bakan Fatih Terim gibiyim şuan.

Para ile kandıramaz isek yandık, Avrupa'ya gidemeyenler gitsede bi halt yapamayacaklar gıcıklığına 5+0+3 isteyeceklerdir, en fazla 6+0+3 olur başka bir olacağını sanmıyorum. Rotasyon için Türkiye dışındaki Türklerden en az 4-5 transfer yapmamız gerekir.

Bjk 5+2+1 istiyormuş şimdi de. Adamlar solitaire ile futbol arasındaki farkı bilmiyor sanırım. :D

Olm tam tersi olması gerekmez mi. Scout ekibi araştırıp bulup hocaya liste analiz sunar benim bildiğim.

Biz transfer komitesi kurmuşuz adını scout ekibi koymuşuz hocanın istedikleri adamları izliyolar :D

Forumdaki isimleri derlemişler.

italyadan bir tane adam yok forumlara oynayan bir haber olsa gerek :D

Özellikle Emre Can ve Hakan Çalhanoğlu mutlaka takıma kazandırılmalı.

Haberlerin hiç biri tutarlı değil, kardeşim sezon başında Luce gelmiyomuydu size göre, e o zaman niye böyle bi haber yapıyosun ,veya bu haberi yapıyorsan luce haberini yapma, kulüp yöneticilerimizin de her an ne halt yiyeyeği belli değil, hocanın dediği futbolcuları transfer edip sezon ortasında hoca gönderilme saçmalığını yapma ihtimali olan bir yönetim var ortada, yenik giden maçta ayak ayak üstüne atan bir teknik direktör var, resmen taraftar salak yerine konuyor, insanın futbolla ilgilenesi gelmiyor bazen, yazıklar olsun.

Daha forum da scout ekibinin ne oldugunu bilmeyen, ama bilmis gibi konusan insanlar var ve yil 2014.

Scout ekibi sadece genc oyuncu kesfetmekle bitmez. Ayni zamanda transfer dönemin den önce hoca bu ekibe raporunu verir, istedigi oyuncu, tanidik veya tanimadik farketmez, scout ekibi tarafindan izlenir, detayli analiz teknik direktöre ulasir.

Geri
Üst Alt