Mancini'nin Son Kararı: Balanta

O isimlerin direk ondan çıktığını düşünmüyorum açıkçası.

Sneijder transferinde katalizör görevi görmüştür illa ki ama Drogba'yı zaten daha 2011 yazından beri taraftar istiyordu.

Banvit maçında yapılan tezahurattan başlar onun transfer öyküsü.

Sneijder'in de basın da Fener ile haberleri çıkıyordu ondan sonra dahli olmuştur.

yani transfer görüşmelerini direk o yaptı yetkili kişi oydu anlamında demek istedim

.tulun alex demiş sırf onun gıcıklığına balanta diyorum :D

Ego yüzünden bu kulüp son 1 yılda cok sey kaybetti. Belkide telafisi olmayan seyler.

Bari biz taraftar olarak Ego yapmayak renktaş :)

Galatasaray'a katkı sağlayacak bir oyuncuyu kim getirtirse getirtsin, mühim değil.

Yalnız yarışma başlar başlamaz Emrah'ın gelen kutusu aynı anda mesajlarla dolacak:D:D

Bu tulun'u taaa almanyalara kadar sürduler adam hala her ise burnunu sokuyor

Bi bitmedi yahu

kulüpte para yok, chedjeu yu satmadan stoper alamayız.

ayrıca chedjeu nunda kolay kolay GS dan ayrılacağını zannetmiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NJ6_B8iTvIs[/media]

daha once hic macini izlemedim. sadece su konan videoyu izledim ve buna gore yorum yapicam.

adam tam melo ve dany karisimi birsey. Ama Turkiyede dogru duzgun hakem olmadigindan ve hakemlerin bircogu emir kulu (aziz, tff, vs) oldugundan bu adam iki macta bir atilir ve her mac sari kart gorur. su videoda adamin sertligi topa ve omuz mudahaleriyle fakat hakemler bunu anlayacak kapasitede degil Turkiyede. emirde geldimi habire atarlar bunu.

Videoyu izledim ve alex dediğime pişman....

OLMADIM :DD

Bize defansa genç adam değil, Popescu,Ulfaluji gibi defansı toparlayacak tecrübeli adam lazım.Bizim defans zaten genç : Koray,Semih,Telles,Veysel. Alex gelirse bize çok şey katacağını düşünüyorum Defansta nokta atışı olur. Bir de Chedjou'yu tutarsak Alex Chedjou ikilisi stoperi 3 sene rahat götürür. Şampiyonlar liginde kolay gol yemeyen bir takım oluruz.

İkisi de olmasın mümkünse. Kaleye veya sol beke yerli koymadıkça stopere yabancı alınmasın.

Ha şu da var ki, şimdi bu adamı alalım 2 seneye 20'ye satarız işi hikaye. Bu ülkeye gelen hiçbir genç yabancı öyle 20'ye falan satılmaz, çünkü burada gelişimini tamamlayamaz. Ancak Sneijder gibi olmuş adamlar o tarz fiyatlara giderse gider. Türkiye Ligi'nde bu tarz potansiyelli oyuncular ya yerinde sayar, ya da zamanla geriler.

Şu haberlerde ki diyalogları nasıl bu şekilde yazıyorlar? Başkan ya da Mancini mi böyle böyle dedim diyor yoksa bu haberi yapan adamlar zaten bu konuşma olurken oralarda mıydı?

Bu tarz konuşmalar haberde yer alınca gerçekçiliği kalmıyor bence.

images
images

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-24_20-28-6.webp
    upload_2014-5-24_20-28-6.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 30
15 milyondan bahsediliyor balanta icin yani bizim icin imkansiz.

Mancini ile olmaz bu iş. Adamın doğrusu tek.

Balanta'ya 10 Milyon Euro verdirecek sonra forvete para kalmayacak. Çok zengin sanıyor bizi.

Mancini bizi FM oyunu gibi görüyor.

söyle bir düsünürsek aslinda tulun hakli:

gomis mi mevlüt mü derseniz bizim gomis'e suan daha cok ihtiyacimiz var. burak, berk, umut yerli ve az cok mevlüt kadar oynarlar. ama gomis bunlardan daha ekstra bir topcu.

aynisi alex icin de gecerli.

Balantha muhtemelen dünya kupası sonrası büyük bir takıma gidecek alamayız onu ama Alex müthiş bir stoper havadan yerden artı uzaktan sert şutları frikik becerisi stoper için en olgun yaşta bonservisi yok en uygunu bizim için Alex.

Geri
Üst Alt