Mancini'nin Son Kararı: Balanta

Balanta yi alamayiz..

Alex'i alamayiz cunku sozlesme yenilenecegi aciklandi hala Haber yapilmasinin nedenini anlamiyorum medya hic mi takip etmiypr? Balanta'ya gelince bizde o para yok.

Defansta tecrübeye ihtiyacımız var.

Mancini'nin şu yaptığı hesabı yapan bir tane yönetici yoktur. Ujfalusiye 2 yıl için totalde 10 milyon verilmişti onun yerinede 8 milyon bonservisi olup yıllık 1 milyon alan bir genç oyuncu alabilirdik mesela. Ujfa sadece bir örnek nice örnekler verilebilir . Ama niyet oyuncu yetiştirmek değilki niyet günü kurtarmak. Git bi tecrübeli oyuncu al bütün sorumluluğu onun üzerine yık aradan çekil. Anlayış bu

Stoperde her zaman tecrübeli oyuncuların oynamasından yanayım. Diğer partnerinin Semih Kaya olacağını düşünürsek, Semih'in yanına Alex gibi bir tecrübe şart. Mevcut yabancı kontenjanında böyle genç oyuncular alınmamalı bana göre, Bruma ile sonlanmalıydı o stratejimiz. Yabancıları tecrübeli, kendini kanıtlamış isimlerden yana kullanmak lazım.

Ingiliz scoutlarin raporu

The Scout rating...

Shooting: 5 out of 10

Passing: 7 out of 10

Tackling: 8 out of 10

Heading: 7 out of 10

Pace: 8 out of 10

Vision: 7 out of 10

Current ability: 7 out of 10

Potential ability: 10 out of 10

OVERALL SCOUT RATING:59/80

Current value: £10million

Potential value: £30million

Scout - Eder Alvarez Balanta | Football News | Sky Sports

Ingiliz scoutlarin raporu

The Scout rating...

Shooting: 5 out of 10

Passing: 7 out of 10

Tackling: 8 out of 10

Heading: 7 out of 10

Pace: 8 out of 10

Vision: 7 out of 10

Current ability: 7 out of 10

Potential ability: 10 out of 10

OVERALL SCOUT RATING:59/80

Current value: £10million

Potential value: £30million

Scout - Eder Alvarez Balanta | Football News | Sky Sports

Mancini ne anlar bunlardan aga, biz dünya kupasini kazanmis bir ülkeyiz, dademin de 23 kere Sampionlar Ligini eve getirdik

Mancini'nin şu yaptığı hesabı yapan bir tane yönetici yoktur. Ujfalusiye 2 yıl için totalde 10 milyon verilmişti onun yerinede 8 milyon bonservisi olup yıllık 1 milyon alan bir genç oyuncu alabilirdik mesela. Ujfa sadece bir örnek nice örnekler verilebilir . Ama niyet oyuncu yetiştirmek değilki niyet günü kurtarmak. Git bi tecrübeli oyuncu al bütün sorumluluğu onun üzerine yık aradan çekil. Anlayış bu

Bizim oynadigimiz duzen futbolcu yetistirmek icin uygun degil. Bizim max 5 yabanci oynatma hakkimiz var. Hal boyle olunca mutlaka hazir oyuncu almamiz gerekiyor. Baska turlu basariyi yakalayamayiz.

Aha iste bruma'yi aldik 10 mac oynatmaya cesaret edemediler terim ve mancini sonra da sakatlandi.

Simdi soruyorum bruma yerine ornegin robben veya q7 gelmis olsaydi oynatmamazlik yapabilirler miydi?

Sinirsiz yabanci hakkimiz olsa mancini'nin dedigi hakli. Lakin bizim duzende tulun'un fikri daha mantikli.

Bizim oynadigimiz duzen futbolcu yetistirmek icin uygun degil. Bizim max 5 yabanci oynatma hakkimiz var. Hal boyle olunca mutlaka hazir oyuncu almamiz gerekiyor. Baska turlu basariyi yakalayamayiz.

Aha iste bruma'yi aldik 10 mac oynatmaya cesaret edemediler terim ve mancini sonra da sakatlandi.

Simdi soruyorum bruma yerine ornegin robben veya q7 gelmis olsaydi oynatmamazlik yapabilirler miydi?

Sinirsiz yabanci hakkimiz olsa mancini'nin dedigi hakli. Lakin bizim duzende tulun'un fikri daha mantikli.

Saygı duyuyorum ama bu görüşe katılmıyorum. Yabancı sınırı var diye biz 30 yaş civarında futbolu düşüşe geçmiş artık işi ticarete dökmüş futbolcularla ilgilenmek zorunda değiliz. Herkes bruma örneğini veriyor. Bruma bu sene sakatlanmasa ve düzenli olarak forma giyseydi takımın en etkili oyuncularından biri olurdu. Sakatlanması en büyük talihsizlik oldu. Kaldı ki tecrübeli oyuncularıda görüyoruz çoğu ligi ülkeyi takımlarımızı küçümsüyor. Bakma sen şu stat işini halletmeseydik eğer sneijder falan burada durmazdı. Lincoln bile ki hayatında 1 kere bile milli olmamış sıradan bir oyuncu bizi ne aciz durumlara düşürdü. Ben yerlide de yabancıda da her zaman genç oyuncudan yanayım. Futbolda artık katma değer çok önemli. Artık genç bir futbolcuyu alıp üzerine bişeyler koymak yerine sürekli yetişmiş tecrübeli oyuncu alıp hazırı tüketerek başarılı olmaya çalışmak fazlasıyla demode.

Ligde yerli oyunculari daha fazla kullanacagini düsünerek mi genc oyuncu istiyor bilmiyorum.

Ama bence Balanta defansi toparlayacak ya da liderlik yapacak bir oyuncu degil bana göre.

Ayrica ucuz bir futbolcu da degil. Sonra faydalanmadigimiz adamlara milyonlari dökünce, acisi daha fazla oluyor.

Mancini kafasinda ne kurduysa o adam gelsin, istemedigi adami dayatmasinlar.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

1-2 sene kullandıktan sonra geri dönüşü olmayan oyuncuları almaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

Mancini Balanta'yı alırsa saygı duyarım keşke bu hamleyi yapsa.

Türkiye de oyuncuları büyük paralara satamayız diye bir mantıkta cok sacma oyuncuyu geliştirdikten sonra her türlü iyi paralara satarsın.

Ama mancini Bruma'ya yaptıgını Balanta yada x herhangi bir genç oyuncuya yapacaksa böyle oyunculara yönelmesin.

Ched gitmezse yabancı stopere gerek yok

giderse Alex tabii ki

Balantaya o kadar para veremeyiz

Geri
Üst Alt