Mancini'nin Son Kararı: Balanta

Yabancı sınırının 4+3 olduğu yerde yabancı stoper almak elde Ched varken çok zor ,

bu arada bu balanta bana Van Gobbel'i hatırlattı nedense .

3 ihtimal sabit. Başka adam alınmaz imkansız.

1-Alex

2-Balanta

3-Astori

bakalım ne olacak.

Dany-Chedjou bir an önce yollanmalı, ne kurtardık kar hesabı...Sonrasında mutlaka sağlam bir stoper alınmalı, Semih-Ömer le filan bile olmaz o iş...

Benim tercihlerimin ilk iki sırasını birkaç kez denk gelip izlediğim Brezilyalılar oluşturuyor; 1.Dede, 2.Rhodolfo (Neyini beğenmediklerini anlamadım, forumdaki birçok kişinin?)...Onlar olmazsa Alex veya Astori...Ranocchia yı beğenmiyorum, Balanta hem kısa, hem tecrübeden kaybediyor, fiyatı da çok yüksek...

Böyle kalitesi tescilli bir stoperin partneri olarakta Koray ı daha öncelikli görüyorum, oynadığı çok kısa sürelerde önemli bir zayıf yönü çarpmadı gözüme...Semih ise biçok yönden yetersiz olduğunu ispatlamış durumda, bu saatten sonra üzerine çok katamayacaktır...Balta da stoper alternatifi olarak kalır, solbeke temposu yetmez artık...Zan gidecek gibi, Uğur Demirok ta alınırsa stoper sorunumuz bitmiş olur...

yabancı stoper olayı zor gozukuyor...hele balanta ımkansız gıbı tabı mancını burak ı forvet mevlutu sag forvet dusunmuyorsa.

Balantayı istiyordum lakin Çektikleri fiyat çok fazla. 9 milyon euro verilmez. Başkanda zaten vermeyecektir.

Alexi alırız. Yabancı transferinide kaparız.

Mesele 2 oyuncudan birine karar vermek değil mesele karar veren kişide. Mancini gitsin balantaya da razıyım

Yaa ne stoperi kardeşim? Elimizde Chedjou gibi fransa liginde 2 sezon üst üste en iyi savunmacı seçilmiş adam var, bunlardan herhangi birini bir dünya para verip getirsek ne olacak? Chedjou'dan daha fazla katkı sağlayacaklarını sanmıyorum! Şu Mancini denen boş herif sırf oyuncu almış olmak için adam alıyor! Devre arası aldırdığı 9 tane çöpten sadece Telles oynuyor!!!!!

Geri
Üst Alt